6/3 – om hur jefla kul man kan ha med walkie talkiesar!

Som barn på nytt! Det blir man, jag lovar! Jisses… jag skrattade mig till magkramp när två kollegor hittat ett par jakt-walkietalkiesar (räckvidd 10 km å riktigt bra ljud) precis vid stängning idag. Det går ju att ha exakt huuurkulsomhelst med såna däringa!! – ex: tramsa med militära skämt, genomsöka butiken efter kunder eller leka flygkapten :)

Funderar allvarligt på om jag kan hitta nån orsak till att döttrarna ska få ett par? Eller om maken ska få i trettonårsförlovningsdag i april? Jäklans praktiskt att slippa skrika till varann ut i trädgården t ex! Måhända blir det t o m lite roligare att hänga i tvättstugan med såna här? Särskilt om det är en snajsig variant med headset á la hemlig agent :p

5/3 - om att reklamera ett par isbjörnsbyxor.
Dagsens tips: speak up your voice!
6 comments Add yours
  1. 10km? Det är ju en hel mil för böfvelen, du kan ju prata med maken på jobbet, mig hemma hos mig, svärpäronen i Trönninge (kanske?), barnen på dagis vid pool/room-side på Teneriffa, farfar och pappa L hemma hos sig osv. osv. Frågan är bara hur många sånna därna man kan konekta på samma våglängs?
    Mobiler?…släng er i väggen(i vissa korta lägen)!
    Fnisssss

    1. Jag VET! Gissa om vi gjorde planer för bilpool och samhämtning av luncher när jag upptäckte räckvidden :D fast till och från jobbet är det rätt mycket längre än tio kilometer iofs ;p men på Teneriffa hade de varit praktiska – om det inte vore så att vi haft iphonesar allihop och det finns wifi på hotellet :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *