2/3 – om dykar’n, loppis, Mello och misslyckad plan.

Millan var enligt uppgift görduktig på sin simskola igår! Hoppade i själv från kanten, försökte flyta och glida, doppade huvudet och gjorde rörelser å sjöng med i varendaste sång!

På min gamla kompis Lindas trevliga initiativ hängde vi på bakluckeloppis (fast inomhus och utan baklucka eftersom det är så kallt) tillsammans idag. Inte riktigt vårt kundklientel men vi gick båda iaf plus och det var positivt överraskande :) festligt också att min morgonfacebookning (typ: ”kom å köp!”) renderade lite bekanter och kompisar på besök. Skoj!

Ikväll Andra Chansen från…?! Med…!? Jeez. Jag har lost my touch… [har uppdaterat mig lite: hejjar på Gadd, gillar af Ugglas också, men tror på Anton Ewald; han dansar ju brallorna av sina dansare!?!!]

Surt är att min plan ”faktiskt ta ut sjukdagar för att slippa spendera min tredje eller fjärde ’helg’ i sjuksängen” gick i stöpet. Fjärde dagen med blysnor, huvudvärk, feber- och usslighetskänsla nu. Uääh.

1/3 - om obarmhärtig vårvintersol.
3/3 - om nittiotreårstårta och simskola.
6 comments Add yours
  1. Idag har varit MYCKET bättre! Tack ♥

   Oj det har dom inte berättat! Hon brukar annars vara kvick på att framhålla sina framsteg i bassängen med stor stolthet! :)

 1. Men så duktig hon är!
  Tråkigt att du inte får bli frisk! Jag läser din blogg hela tiden men är ledsen för att jag är så kass på att kommentera.

  Jag tror definitivt du kan sitta i en sådan här howardsoffa som vi har. Det är dunstoppning i den och enligt alla som varit här en otroligt skön och bra soffa att sitta i. Jag klarade inte vår förra riktigt men denna är toppen! Inte en fin soffa utan mer slappsoffa haha. Vi hade vindstilla i fredags men idag blåser det desto mer.

  Kram!

  1. Hon är himla duktig faktiskt! Å jo.. jag är partisk, men iaf ;) hennes fröken tycker också hon gör framsteg! (se ovan :D)

   Du, du har väl nog med liten bäbi och behöver verkligen inte känna dig ”tvungen” att hänga hos mig! Jag blir jätteglad att du gör det och är hedrad att du tar dig tid att kommentera naturligtvis men ”vår tid kommer” som det så klokt heter ♥ jag läser hos dig också men hinner inte alltid kommentera, men du vet ju hur det är :p


   ps. ang Howardsoffor så… nä, det går inte med min dåliga rygg. jag kan sitta en kort kort stund men de är alldeles för mjuka och gosiga! jag behöver egentligen en pinnstol så fluffiga myssoffor är totalt omöjligt om jag inte vill få ischias ända ner i tårna :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *