Dagsens tips: tvätta salt bil.

Efter gammalt tips från min tjif körde vi för första gången en omväg förbi en Kärscher utebiltvätt (högtryck med varmvatten på miljöstation) efter några mils salt motorvägskörning på Millans födelsedag för några veckor sen. Det var ett grymt bra tips, tack! Fast… tjifen hade sagt att en polett, dvs en guldpeng, skulle räcka till ett varv runt bilen. Men alltså, vad är det för pygmébil hen har?! Inte tysan hanns det ett helt varv inte! Fastdetförstås. Tjifens bil av minsta italiensk sportbilsvariant, vår en svenskkinesisk herrgårdsvagn. Å vit är den inte heller den däringa tjifbilen, såsom vår fina GSL är :)

8.2 - om "kan s'älv!" och tandläkarbesök.
10/2 - om Mello i Göteborg.
2 comments Add yours

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *