2 comments Add yours
 1. Täckbyxor?
  För att slippa gå upp i svinottan och skjutsa frusen make till jobbet, ska jag gå till mitt andra jobb kl 12. Räknar kallt (!) med att det blivit mildare mitt på dagen. Bara 25 min enkel väg… Termobyxor… får väl sitta i kalasbyxor och undervisa. (Är du tillräckligt gammal för att ha haft kalasbyxor?)

  Men jag är nöjd så länge det inte kommer mer snö!

  1. Vi har ju typ ”uniform” (läs: arbetskläder) på jobbet så det är till att fylla på med lager underifrån istället. Fast i helgen var det nära att jag drog på mig överdragsbrallorna för att inte skaka av köld :(

   Haha! Jajjemen här har det kalasbyxats! Jag fick faktiskt upplysa mina yngre och ovetande kollegor om just ”kalasbyxor” bara häromdan faktiskt – det var i omklädningsrummet och jag kände ett behov att försvara min avsaknad av vanliga långkalsonger!

   Snö tycker jag om! Blir så vitt å vackert då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *