23/12 – om illness, all in.

Äntligen kan jag försiktigt släpa mig ur sängen. Då är det dags för resterande familjemedlemmar att dras ner i feberträsket. Imorse ledde fortfarande jag men för en halvtimme sen mätte jag 40,3 på EmmaLi. Dunderkur (paracetamol ihop med ibuprofen) piller och jag hoppas temperaturen ska sjunka fort.

Julen har vi skjutit upp. Bokstavligt. Hoppas på att vi kan fira julafton på tisdag istället?

22/12 - om sjukt mycket influensa.
24/12 - om äntligen lite jul på Morkullan!
2 comments Add yours
    1. Ååh gulliga du! Först, TACK för ditt fina julkort! Och sen, TACK för din omtanke! Nu börjar det äntligen bli folk av oss här på Morkullan… kanske ska vi kunna fira jul med våra familjer vad det lider också?

      Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *