26/11 – om hamstrar in da haus.

Men alltså. Igår projekt rensa köksskåp light (var tvungen att få plats med alla Tassimopodsar) och idag gav jag mig på lådorna. Fortfarande har jag bara börjat skrapa på ytan, men… hur jefla mycket kommer-aldrig-laga-ändå recept, gamla betalda räkningar, fina barnteckningar och viktiga-dokument kan man samla på sig under några månader?! Jag gör ju den här rensningen öh typ varje öh år juh!?

25/11 - om bedrövligt grått.
28/11 - om en pimpad arbetsoutfit som försök till uppmuntran.
7 comments Add yours
  1. Haha. Jag gör också en sådan rensning ‘öh typ öh varje år juh!’, vilket gör att jag inte alls förstår anledningen till att Vikingen anser att jag har tre uppsättningar kök i mina skåp och lådor. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *