Dagsens tips: häng mä lite bah!

Båda döttrarna skuttar runt å sjunger på nåt i stil med ”ganga sta'” och jag fattar inte. Tills jag får höra sydkoreas senaste bidrag till popvästvärlden och jag dör lite. Av skam. Mina barn är inte tonåringar direkt utan två och fyra…

Nu har jag gett mig den på att lära mig dansen före ungarna iaf! Men så kom ju den där näsoperationen i vägen… frågan är… nä, jag kan INTE hoppa utan att det känns som att huvudet ska sprängas. Ska nog ta mig an nya uppdrag. Som att dela med mig av lite musikhistoria till kidsen. Vad är Eric Saade och ”ooom mitt hjärta slåår” liksom? Den där sista förresten, doftar det inte mängder av dansband om Stiftelsen där?

7/10 - om osteopati, Lambi, ljudböcker, podcast och Filterfiske.
8/10 - om att himlen en kort stund var blå...
2 comments Add yours
  1. Det doftar sjukt mycket dansband men det skiter jag i – den är ASAbra i alla fall :D

    Dagispop är bra pop :D

    1. Haha! Men då är det inte bara jag iaf då :D tycker väl inte den är sååå bra men det döttrarna gillar funkar för mig av sån däringa föräldrakärlek vettu! Typ, t o m gummibjörnen har ju charm i det läget ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *