Dagsens tips: ta cykeln till kompisen.

Spontant fick vi inbjudan på lekdejt till Snygghuset och i ett infall av ogenomtänkhet lät jag kidsen cykla – istället för mig… Men! Det gick långt över förväntan! Lillasyster har lärt sig cykla okej på trehjulingen och storasyster har balans och start men inte hundra stopp och på vägen hem blev hon så arg att hon bestämt ledde sin lilla cykel istället för att ge sig på fortsatta försök att bromsa med fötterna (handbromsen har hon hajjat, men den känns inte helt stabil för en fyrakommatio-åring?)!

Summasummarumg: alltid jäkla skoj att träffa kollijox och mina barn hade skojigt med hennes och innan vi gick hem hade jag snikat åt mig en liten kasse plommon som mumsades gott till eftermiddagsfikat!

Ikväll ska vi på pantfest med mina jobbkompisar men jag tror vi låter cyklarna stå kvar i stallet och tar apostlahästarna istället. Cykelhjälm känns inte så party liksom :)

13/9 - om säkerhetsväst till barn.
16/9 - om simskola och ny mössa.
10 comments Add yours
    1. Hon är nog lite under metern lång skulle jag tro? Hon har inte särskilt långa ben dock (jämfört med syrran i samma ålder) så jag gissar att det är en särskild typ av trehjuling hon har då kanske?! Den är i plast och har en ”stol” mer än en sadel att sitta i/på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *