Dagsens tips: låt inte en krasslig förälder vabba…

…ty det kan bli tokigt. T ex kan det bli så att föräldern vill vila middag men icke det vabbade barnet. Då kan det uppstå konflikt. Vem som går segrande ur vår återstår att se :)

20120905-142119.jpg

I förmiddags tog vi en kort tur till lekplatsen nästgårds. Frisk luft är bra för täta nosar väl? Medan jag sen gjorde lunch friserade Millan snyggt på syrrans mobil. Toca Boca är bra barnvakter (i små doser) och jag har fyllt mobilerna med både betal- och lite-appar från detta fantastiska företag! Reklamfritt och helt utan en enda av alla dessa illa omtyckta in App purchases ska premieras tycker jag och gissar: tillverkat för barn, av föräldrar?


edit tre minuter senare: alldeles nyss började det till min förvåning/förtjusning faktiskt snusas lugnt bredvid mig. jag ska passa på att försöka göra detsamma!

4/9 - om sorgliga brallor.
5/9 - om det där med tak.
14 comments Add yours
 1. Kryas!

  Maken antyder att behov för vab kanske finns här imorgon. Jag lovade att ta det. Eftersom jag resten av veckan bara jobbat och lämnat allt annat till nämnde make! Och jag på fredag gör mastodontdagen Allan med avfärd före sex och hemkomst framåt tjugotre. Det är skönt när man kommer hem precis före läggning att bara få krama barnet lite och sedan varva ner själv!

      1. Va gullig du är som frågar! Har vräkt på med piller så det är okej just nu. Svettas ut lite feber bara men det är nog inget som smittar så jag ska jobba i eftermiddag!

 2. Kul att ni gillar oss! Ja, en hel del av oss är föräldrar. Sedan vill vi att våra appar ska fungera som leksaker, inte spel – dvs att barnens kreativitet ska stimuleras utan ”rätt/fel” sätt att spela, poänglistor etc.

  Lite inside information – vi kommer att visa upp vår nästa release idag. Vi tycker själva att den är riktigt skoj, och mina egna killar som fått testspela är helt sålda. :) Kolla in vår Facebooksida under dagen!

  Hälsningar

  Alison
  Toca Boca

  1. Alison! Oj nu blir jag glad! Det tyder på stort kundintresse när ni tar er tid att googla till småbloggar som mina nosar.

   Förutom det jag tog upp i mitt inlägg är precis det du lyfter fram, ”leksak” istället för ”spel”, ytterligare en av de saker jag själv tycker mycket om hos er. Å faktiskt, när Milla (2,5) väljer själv så blir det i stort sett alltid nån av de fem Toca Boca-apparna vi har! – det tycker jag är ett bra betyg :)

   Många glada hälsningar tillbaka!
   /u.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *