17/5 – om bubbel i badrummet.

Nä det handlar inte om romantik. Det handlar om avlopp. Det känns ju fina fisken att det bubblar och läcker ut vatten fram under det inbyggda badkaret. Särskilt eftersom vi är ganska noggranna med att städa vattenlåset och eftersom det var EXAKT så här det gamla avloppet betedde sig. Men det fanns ingen anledning att byta stammar, sa rörmokarna i november förrförra året.

Vårt ”fina” renoverade badrum. Jomenvisst. Jag får ont i magen bara jag tänker på att tvingas kontakta rörfirman. Igen.

16/5 - om två som gillar regn :)
18/5 - om korrekt antal olycka - eller, att se ljust på tillvaron.
8 comments Add yours
 1. Men nej! Kanske ska prova med en annan firma? Kan ju hoppas att det inte var av lathet som rörmokarn sa att det inte behövdes. Eller att han ville ha mer jobb i framtiden. Nej – fy på mig. Så får man inte tänka. Det är som att säga att tandläkaren hittar på hål som inte finns för att suga ur lite pengar. Aja baja.

  Hoppas, hoppas, hoppas problemet är av lindrig karaktär.

  Och stort, stort, stort tack för alla dina fina ord, hurrarop och glada hälsningar hos mig! De värmer, vartenda ett!

  Kramar på ER!

  1. Jag vet ärligt inte vad jag ska tro och du är nog inte sanningen helt långt ifrån… tyvärr… :)

   Massa krams till er allihopa!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *