6 comments Add yours
  1. Jag måste visst in och ändra lite som bara gick att göra manuellt eller över nätet. Nåja det löser sig bara jag tar tag i det.

  2. Den appen har jag inte testat fast jag har sett att den finns. Gjorde bort min deklaration innan den damp ner i brevlådan. Råkade se på nätet att skatteverket hade ”öppnat” så jag gjorde bort det direkt. Fast då har jag bara att ”skriva under” så är det klart! :)

    Kram!

    1. Jag deklarerade med den redan förra året och de enda ändringar jag hade var resavdrag, och dom gjorde jag direkt i appen! Det är grymt smidigt att göra det direkt, annars sitter man där den 2 maj kl kvart i tolv och blir förbaskad för att det är så segt att komma in på deras sajt… *talar-inte-av-erfarenhet* ;p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *