21/4 – om att äntligen fatta nyttan med en ganska stor tv.

Som nytecknad Boxer-kund har jag nu en vecka kvar av precis-alla-kanaler-fritt. En i mitt hushåll vuxen man – och jag själv förvisso – var just ikväll inte alls missnöjd med det och för första gången insåg jag att det faktiskt finns nån nytta med en TV större än 32″ :)

20120422-000047.jpg
matchens båda stora – dom hälsade inte ens på varann!!


Efter El Clasico fortsatte vi dra nytta av Canal plus men hujedamej sicken otäcking… 127 hours måste vara en av de läskigaste filmer jag nånsin sett!!? – Tias håller inte med om att det var en skräckfilm, men jag anser med bestämdhet att om en snubbe fastnar under en sten i öknen och bara har ett sätt att komma därifrån och historien dessutom baserats på en alldeles verklig händelse… tja… då är det en i högsta grad skräckfilmig film. Huvva.

Dagsens tips: barnvänlig majblomma.
Dagsens tips: världscuphoppning.
4 comments Add yours
  1. Just den ”underbara” filmen såg vi på Alla Hjärtans Dag förra året. En riktig stämningshöjare! Eller inte… Men men, inte mycket till utbud i byhålan där vi bor :)

    1. Jag kände ju igen historien och hade hört talas om filmen men trodde inte den skulle vara så bra! Eller… så är jag bara svältfödd på film? :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *