11/4 – om rea på Robert :)

I ytterligare fyra dagar har du möjlighet att teckna Boxer-abonnemang alldeles gratis! Två månader fritt, utan bindningstid och utan någon som helst avgift: varken anslutnings-, kort- eller månadsavgifter! Dessutom får du en CA-modul, även om du väljer att inte fortsätta abonnemanget.

Hör av dig om du ha full finstilt info och/eller vill ha hjälp att fixa det här! Vi ger dig Robert for free :)

ps. massa jobbrelaterad nosning det senaste… sorry! men, det är bara för att jag inte vill du ska missa såna här bra erbjudanden!

10/4 - om på tok för kallt.
Dagsens tips: skräms icke ullisar som ska sovas...
5 comments Add yours
  1. Tror inte det finstilta har nåt att invända? Ska lusläsa! Men ni har ju tre månaders uppsägningstid på det andra abonnemanget (om det är Boxer)… :(

   Vi kollar var för sig å återkommer!

   1. Har dubbelkollat: det går finfint att teckna ett extra ab för dig! Kostar nada och ni får ett extrakort i två månader :) har ni pratat om saken?

 1. Tycker det är väldigt bra med ”jobbrelaterad info”. Nu har ju jag fått upp ögonen för Boxee Box till exempel. Ser ut å vara billigast på ditt ställe. Och inte bara för det utan det var ju du som tipsade så det känns mest naturligt att köpa från placet som uppmanar oss att kolla med dom först… :) Du får börja begära provision! ;)

  Kram!

  1. Haha! Häh… jag är inte så mycket för det där att sälja på provision (det känns så osolidariskt, om du förstår hur jag tänker) men det är superkul att kunna hjälpa till med information! Det är ju så jag helst vill arbeta :) Dessutom blir jag glad att du tänker så, du är så himla gullig! Och Boxee Boxen är verkligen bra!

   Hojta om det är nåt (annat) jag kan hjälpas med?

   Krams massor!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *