10 kommentarer Lägg till din
    1. Men tjo! Så skojigt – och slumpartat – att få bekräftelse; allra bästa flipflopsen i världen tror jag! Mina var minst fem år gamla och grymt slitna, men ändå bäst i stada! Min man hade din färgkombination på sina tofflor och hans gav upp förra året. Jag är rädd att jag aldrig kommer hitta ett par lika bra skor :)

      Välkommen hit till nosarna förresten!

  1. Mina inte alls dyra(fådda på Asia Spa),kvaddades i mittfästet (det mellan tårna)!Någonstans i norra Botswana ca 100m. från Angola… mao mitt ute i ingenstans,ingen affär,ingen ork att leta efter andra i svettbussen så jag lagade med tältande väninnas avtrillade fuskdreadfläta! Det höll i flera veckor, inge vidare sniggt men coolt att kunna fixa själv i ingenstans av ”ingenting”…rekommenderas dock inte pga valkar på konstiga ställen!

      1. Det där var ganska taskigt sagt men jag får i viss mån skylla mig själv pga fel ordval, det kallas nog inte valkar utan förhårdnader! Jag fick dem under fötterna på motsatt sida av ”valvet” och DÄR kan man nog inte tugga sig till något extra hur mycket man än tuggar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *