19/3 – om ett litet missöde.


10 nosningar på inlägget 19/3 – om ett litet missöde.

 1. Melkermamman skriver:

  Det är då man inte vill ha så långt hem!

 2. Marina skriver:

  ops! synd på så fina flipfloppisar

 3. Jonna skriver:

  Jag hade ett par såna där (fast tvärtom i färgerna) för några år sedan. Jag älskade dem! Bästa flip flopsen.

  • ullrika skriver:

   Men tjo! Så skojigt – och slumpartat – att få bekräftelse; allra bästa flipflopsen i världen tror jag! Mina var minst fem år gamla och grymt slitna, men ändå bäst i stada! Min man hade din färgkombination på sina tofflor och hans gav upp förra året. Jag är rädd att jag aldrig kommer hitta ett par lika bra skor :)

   Välkommen hit till nosarna förresten!

 4. Mr skriver:

  Mina inte alls dyra(fådda på Asia Spa),kvaddades i mittfästet (det mellan tårna)!Någonstans i norra Botswana ca 100m. från Angola… mao mitt ute i ingenstans,ingen affär,ingen ork att leta efter andra i svettbussen så jag lagade med tältande väninnas avtrillade fuskdreadfläta! Det höll i flera veckor, inge vidare sniggt men coolt att kunna fixa själv i ingenstans av ”ingenting”…rekommenderas dock inte pga valkar på konstiga ställen!

  • ullrika skriver:

   Fast jag undrar ändå om inte valkarna beror på mat, å inte på skickligt självlagade skor? :)

   • Mr skriver:

    Det där var ganska taskigt sagt men jag får i viss mån skylla mig själv pga fel ordval, det kallas nog inte valkar utan förhårdnader! Jag fick dem under fötterna på motsatt sida av ”valvet” och DÄR kan man nog inte tugga sig till något extra hur mycket man än tuggar?

jag löv respons!


Jajamen! Halva blogglädjen är ju det interaktiva mötet med läsaren; skoj att du vill vara med i nosarna!


Välkommen!
* = obligatoriskt

bloglovin