23/2 – om Twitter.

700′ nya konton varje dag sägs det. Man kan väl inte stå utanför jämt, tänkte maken, å jag hängde på. Nyhetsvärdet (läs: skvallerprocenten) är troligen galet hög, men kanske går det att sålla diamanter bland katter och hermeliner?

Som total novis tigger jag nu lite hilfe: hur göör man?!

  Hur hittar jag intressanta twittrare?
  Är hashtaggandet och retweetandet ett bra sätt att få följare?
  Vad heter du på Twitter?

Shoot dina bästaste trix nu, pliis!

Dagsens tips: matcha köksattiraljerna.
24/2 - om skottdagen, monarki och en walk down memory lane/korridor.
8 comments Add yours
 1. tassar och hoppas lära mig nåt… har försökt förstå mig på det hela några gånger men begriper bara inte vitsen…

   1. känns lite opersonligt tycker jag, på nåt sätt, mer av att alla skriker ut i etern vad dom tycker och hoppas att nån lyssnar? Men jag kan ha fel såklart :D

    1. Inte fel, bara inte samma som jag! Jag tycker det är härligt att läsa andras utkastade åsikter. Jag behöver ingen anledning att höra andras tyck och insikter, jag gillar att få intryck och argument helt outoftheblue! Jag älskar den kortfattade humorn och ordtrolleriet. Jag tror helt enkelt att Twitter egentligen är min grej helt igenom! Bara jag lär mig tyda koden… :)

 2. Jag fattar knappt själv twitter. Har börjat lite smått igen efter uppehåll. Har glömt twittra liksom. Fast då kanske det inte år så intressant när man gör så, eller?! ;)

  Jag heter Lillrika och du får gärna adda mig så andar jag dig när jag ser vad du heter.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *