10/2 – om antik genusdebatt.

Såg du John Gray hos Skavlan ikväll? Alltså. Jag har dissat hans program de senaste säsongerna men det här avsnittet räddar mycket. Du är ursäktad Fredrik! Med upplägget en avslappnad Mona Sahlin, en norsk utrikesminister (shit, va heter karln?!), en alltid lika fascinerande Jason Diakté samt – som sur grädde på moset – John Gray; en mossig författare med genusperspektiv så chockerande antikt (och sunkigt) att det blir underhållande. Och lite läskigt. Men mest blir det pinsamt. Fast underhållande.

Finns det nåt som heter rätt man på fel plats så är John Gray garanterat fel man i rätt tid. Hujedamej! Har du missat? Marsch pannkaka in på svt play. Hepp hepp! Du bara måste! Det är en så unikt bra lektion i goddag yxskaft att du inte får missa!

etik i vardagen: Oombett prata säkerhet med främlingar?
Dagsens tips: en ullig matta dammar.
4 comments Add yours
    1. Nä. Det är det värsta. Att han inte ens förstod.

      Jeez. Kan inte låta bli att undra vad det var för ett ställe han skulle hålla föredrag på? PRO?

  1. Jag tyckte att det blev så obehagligt till slut att jag var tvungen att byta kanal – så insnöat enkelspårig – tro att hans klienter representerar hur ALLA fungerar, nope skulle inte tro det… suck….o undrar om hans tekniker verkligen fungerar om man nu upplever att man har problem…?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *