2/12 – om julkalendrar.

Första avsnitten av SVTs och SRs julkalendrar sågs och lyssnades på via Apple-produkter. I sängen igår förmiddag (vab med ögoninfekterad liten fyraåring) lyssnade vi på radiokalendern Allt du önskar i mobilen, och framför lilla macfisk såg vi sedan tillsammans Tjuvarnas jul via SVT play.

Efteråt öppnade vi luckor och jag fick en nostalgiflashback (TV-piraterna t ex, minns ni dom?). EmmaLi blev mycket intresserad av de olika tjuv-karaktärerna i och vi satt en lång stund och tittade på den detaljrika kalendern. Radiokalenderns stora hus var också spännande att titta på, men tjyvarna vann lätt mesta uppmärksamheten :)

Förresten, du som gillar fynd och teknik: missa inte NetOnNets julkalender! Idag var det t ex en datorskärm till ruggigt bra rabatt!

1/12 - om RED.
3/11 - om EM-lottning.
8 comments Add yours
    1. Mina barn (eller mitt, Milla tittar ju inte) är så litet att jag inte vill hon ska titta ensam – än. Det KAN ju bli lite läskigt och temat är en smula klurigt att förklara för en fyraåring: nä, poliserna är de som är snälla faktiskt och tjuvarna de som gör fel. Typ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *