9/11 – om presenttemat från igår.

Med ett tvåstämmigt JAA MÅÅÅ HOON LEEEVAA vaknade (läs: ”vaknade” 😉 lilla fyraåringen igår till samlad familj och paket på sängen!

Vår vana trogen var det sparsmakat med paket [men Emmi såg inte ledsen ut över att inte bada i presentberg :p] och i samråd med mormor och farmor fylldes Villa Villekulla under kvällen med möbler, djur och fler figurer.

Idag är jag ledig och båda döttrarna har glatt lekt med både Pippi-hus och nya lilla barnköket. Om en kort stund får vi lekdejtsbesök och kaffetermosen är laddad. Maali är förresten också laddad för hon har frågat fyra gånger de senaste tio minuterna när gästerna kommer? 🙂


ps. Grattis på födelsedagen idag, Emmis fina kompis Vallie!

8/11 - om HURRA för EmmaLi!
10/11 - om höstmörker.
6 comments Lägg till din
  1. Vilket fint hus. Har inte sett det IRL. Hur stora är figurerna. Pippi och de övriga(nästan alla, mamman avskyd Karlsson på taket :-)) Astrid Lindgren figurerna är omåttligt populära hos min 3,5 åring. Kanske ett bra julklappstips?!

    1. Det är jättefint faktiskt! Eller… egentligen är det rätt rangligt med tanke på vad det kostar (fast jag är kanske kräsen nu?), men fint är det! Och ungarna älskar det!

      ”Gubbarna” är knappt en dm höga ungefär *luftmåttar mellan tumme å pekfinger* och huset är kanske 40 cm högt och nästan lika brett (gissar ur minnet nu). Vi fyndade på Gekås så hela kalaset blev ganska många hundralappar billigare än det blivit om vi köpt i annan fysisk butik 🙂

      Tror apselut det kan bli en uppskattad julklapp!

  2. Då får V ta med sitt hoppetossa-skepp när vi träffas nästa gång så kan de resa till söderhavet tillsammans 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *