5/10 – om höstkallt.

Borta är mjuka september, här är hårda oktober. Nu är det höstkyla och isande vindar, grått, kallt och borde-nog-tagit-andra-jackan. Såna här dagar är det skönt att slippa våndas över utebliven lekplatslek. Såna här dagar är det riktigt kul att gå till jobbet. Jag vet att EmmaLi å Milla har det bra på förskolan – eller… alltså, Milla gråter fortfarande när hon lämnas 🙁 just den biten gör det riktigt jobbigt att gå till jobbet. Men dom har det bra sen. Och jag med. Fast dom har dragit in min busshållplats! But whyy!?


  edit 20:34

Sitter på bussen på vägen hem. Har fått veta att EmmaLi hade en mycket bra lektion på sitt ponnylekis. Hon och lilla shettisen Manda har hoppat ett krysshinder. HOPPAT. Först i skritt. Sen i trav (”nästan galopp!” skröt pappan i telefon när han berättade). Jag är dödens avundsjuk. Här har jag varit ponnyförälder i två terminer, troget kört och gått bredvid i stekande sol och geggig paddock. Vad händer? Jo, en gång missar jag för att jag jobbar. EN gång. Då har ungarna hopplektion!! Jotack. Orättvisa är mammans lön.

Nu känns det plötsligt ännu värre att dom tagit bort min busshållplats… 🙁 mjau!!

4/10 - om 'prit i ögat.
6/10 - om årets nobelpris i litteratur.
6 comments Lägg till din
 1. Igår när jag lämnade min dotter grät hon som en galning. Aldrig hänt förr och jag började gråta jag med. Men jag lämnde henne och hennes dag hade vart underbar så klart 🙂

  Men varför gör dom såna elaka saker mot dig? Dra in hållplatser icke okej!

  Hoppas du får en fin torsdag nu Kram

  1. Milla alltid ledsen vid lämning. Numera t o m ledsen bara någon säger hejdå. Men. Det blir förhoppningsvis lättare för henne när hon väl kommer på att ett hejdå inte innebär för alltid? Hoppas jag.

   Jobbigt när de större barnen blir ledsna vid förskolelämning dock. Då kan det ju vara helt andra orsaker som ligger bakom?

   Nää!! INTE okej!

   Då önskar jag detsamma tillbaka!
   Krams!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *