20/10 – om att inte riktigt känna sig hemma.

Apple skapar produkter enkla nog för ett barn att klara av… men, Emmi sover ju så jag kan inte fråga henne 😉

Du som har tips och råd, snabbkommandon o nödvändiga program osv, pliis! Hilfe!

Men alltså jess! Sicken mumsbit den är, lilla macfisk! Belyst tangentbord, alldeles lagom stor (faktiskt, trodde aldrig jag skulle nöja mig under 15″), vacker som en dag och jaaa, det lilla lysande äpplet på locket gör tillomed Mattias glad! Nackdelar? Att jag inte lärt mig hitta rätt överallt – än. Men det lysande äpplet överväger allt! Typ ;p

19/10 - om ett lyxigt äpple.
21/10 - om frisyruppdatering.
12 comments Lägg till din
 1. Önskar jag kunde hjälpa till men fattar ju nada, haha. Det är en riktig vill ha grej för mig! :).

  Förresten har du uppdaterat fånen till iOS5? Jag gjorde det och GILLAR den i massor!! När man börjar titta närmare alltså för först ser ju inget ut och va nytt. Typ….

  Kram!

  1. Uppskattar din vilja att hjälpa iaf! Det är den som räknas liksom 🙂

   Jajemen här är det uppdaterat! De fem bästa nyheterna är rullgardinsnotiserna (gillar att det går att redigera vad jag vill få notis om), bildredigeringen (att kunna rotera foton är ju bara såå fattar-inte-att-det-inte-kommer-förrän-nu), wifi-synkronisering (med iTunes), iCloud (förstås!) och inte minst gratismeddelandena till andra iPhonesar. Det där newsstand kan jag lätt vara utan, men det kanske kommer fler och bättre (och fria?) blaskor att läsa i framtiden?

   Ser fram emot att maken ska gå med på att köpa iPhone också så kommer vår vardag blir mycket lättare och roligare!

 2. Sluta frestas! Min lilla rosa ska hålla i många år till. Förutom att supporten nog upphör

  Inser att fånen får uppdateras i helgen

  1. Sorry! Men du behöver nog inte vara orolig för supporten; du kan väl flörta med maken (din alltså 😉

   Ja, uppdatera! Tänk på att det tar lång tid och var noga med att säkerhetskopiera!

 3. Jag har en vanlig pc, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig. Men angående att du inte hittar, det kommer du snart att göra och om ryktet är sant är du sedan fast för den där äppelsorten för evigt. ”Once you go Mac, you can´t go back” verkar vara mac-ägarnas mantra. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *