22 comments Lägg till din
  1. Tacktacktacktacktack… osv!
   ♥♥♥♥♥♥♥♥(♥)

   psst, det räcker med åtta rop, iaf om man ska räkna antalet år. om vi ska räkna antalet dagar blir det däremot nio (men då räknar jag ju den första originaldan också ;)!

 1. GRATTIS! häftigt, önskar jag med får fira bröllops dag någon gång, men inte än på ett tag som det verkar 🙁

  kram

  och du jag är ju lika dålig på bloggeriet just nu 😉

 2. Grattis till er!
  Visst går tiden fort?! När jag tänker på det blir jag helt paff. Den 22 augusti nu har vi vart tillsammans i 14 år! Den 18 september har vi vart gifta i 12 år! Vad hände????

  Hoppas ni fick en fin dag nu Kramar

 3. Ett stort GRATTIS till er!
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥ ♥
  ♥ ♥

 4. Hoppas ni fick en fortsatt trevlig bröllopsdagskväll, ända in på dagen efter blev det väl troligen?
  Puss på nosarna och saken är biff…dvs clearad!

  1. Det blev mycket trevligt! Men idag är jag trött. Smart hade ju varit att passa på att sova när tillfälle gavs, men… nä… vi hängde på Bodegan tills klockan var halv två eller nåt. Men vi träffar David å Maria typ var sjätte år så det kändes ändå som ett mycket självklart avkall på snark 🙂

   TACK för att du hjälper hämta Maali idag ♥♥

 5. Åh nu sätter hormonerna in… nu kommer tårarna ! Så glad för din skull Ü

  Svar: Jag vet inte vart det ursprungligen kommer ifrån, men du har nog rätt. Längtar som attsingen efter detta, ska bli en upplevelse. Många jag pratat med känner att det är en ”renande” känsla och att man känner sig så lycklig efteråt – men det gör ju rätt ont innan man kommer dit! Jag hoppas på en toppen upplevelse 🙂 Kram!

  1. Ååh gulliga du! Tack!!

   ps. hihi, jag vill inte skrämmas eller så, men att föda barn gör rätt ont det också ;D men vet du, jag fick exakt samma känsla av ”renande” efter båda mina förlossningar som du beskriver här ovan. det gör ont, jo, men en fysisk smärta är hanterbar. särskilt när det går att förbereda sig så bra inför den och hjälpa sig själv genom den (andningstekniker, olika typer av smärtlindring osv). häftigt är det! och det är nog en liknande upplevelse att göra det där ”vad-det-nu-heter-har-glömt-sorry!”? om än det ena ger än älskad liten människa, det andra ”bara” en själslig promenad 🙂

 6. Stort grattis i efterskott! Det är så sant att störst är kärleken! <3

  Vi gifte oss också 2003 fast i april. Herregud så tiden går fort…! Både på gott och ont förstås. Ibland vill man bromsa in tiden när barnen växer och lär sig nya saker. Hmm…tänk om det vore så lätt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *