23/4 – om en påskaftonsförmiddag med sol, barn, vänner och lekplats!

Med kaffetermosen i säkert förvar under Millas lilla Bee promenerade vi under härligt blå himmel iväg till en poliskekplats alldeles full av barn och vuxna! Lekkompisar fanns fort och i ett nafs var stora tjejen ”borta”. Strax försvann också lilla tjejen, men hon återfanns lyckligtvis kvickt – på sin förmodade plats: vid rutschbanan :)


alla goda ting kan va sex!

Nu har vi också hunnit äta smörgåslunch under altanmarkisen. Fåglarna kvittrar sig hesa och jag älskar verkligen västsvensk april! Liten Milla är zzz, hoppas jag kan få henne sova lite inför eftermiddagens grillfest i Galtabäck!

Fast nä, det blidde ingen sömn tydligen. Emmi ledde sin syster till sandlådan. Och vem orkar fajtas om sömn med en lycklig sandätande unge liksom!?

Tjenixen!

2 kommentarer Lägg till din
  1. Åh, nästan sommar på de bilderna :)

    just nu har jag det inte så jobbigt, fullproppad med alvedon är jag ganska pigg, igångsatt blir jag då inte, är ju inget som är skadligt för barnet, värre om det kommer ut när vi är sjuka då kan vi smitta det :-( graviditeten i sig är ju tung men jag har inga känningar öht så jag är vid gott mod just nu. :-)

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *