26.10 – om sista gången babysjöstjärna!

Så var ännu en omgång babysim färdiggången. Och allra bästaste lektionen blev det, med fridyk från kanten! Alldeles vansinnigt kul för hela familjen! Mamman var faktiskt en smula modigare än bäbins pappa och lät henne skutta hej vilt ner i poolen. Eller nja. Så hej vilt blev det väl kanske inte, men iallafall tillräckligt vilt för att 1) mammans hjärta skulle kunnat stå för skuttandet och 2) bäbin försvann helt och fullt under poolytan. Inte en enda kallsupsslurpning på bassäng blev det heller :)

En kort stund precis innan jag somnade

i fredags kväll

piggnade jag till av dåligt samvete för att jag ”glömt bort” bäbi Rasmus som snabbvisiterade Karlakalaset i fredags. Hann helt enkelt inte få med honom på kort. Nå. Lyckades fånga på mobilbild efter simningen idag istället!

På bilden till vänster glad Rasmus i sin fars knä med hela munnen full av smörgås (fast det syns inte om man inte vet det!) å till höger suddig tittutlek med Maali på egen hand!

Det är ruskigt bra med mobilkamera, men min lins har nog fått lite stryk – för riktigt så här ostadig är jag väl inte? med särskild hänvisning till Mallas vänliga komplimang häromdan!

Om en halvtimme kommer båda bästisarna hit för kanske/troligen allra sista rendez vous trio innan Evas bäbi tittar ut. Planen är söndagmiddag på restaurang vid havet lite söder om stan. Ska bli görmys med en förmodat babblig tjejeftermiddag så här en höstsöndag.

Tjinixen!

3 svar på “26.10 – om sista gången babysjöstjärna!”

 1. Jag tycker att det är så roligt att läsa om Bäbin och andra bäbisar och titta på bilder; det fyller ett bebisbehov som inte ska fyllas på något annat sätt – tre barn räcker gott.

 2. La just märke till att det finns en litet blomma vbakom texten. Fint.

  Och mobilkameror är de bästa kamerorna.

  Och din bebis är modigare än mig. Jag dyker aldrig

 3. Okay detta är inget om ditt inlägg.

  Hoppas att du ursäktar! Men jag har umanat dig på min blogg och hoppas att du ställer upp.

  Kramar

  Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *