Dagsens tips: gå på ettårskalas!

Pontus fyllde året och bjöd på grillad korv i Kålltorp!

grattis lille dutvå dagar i efterskott!


Roliga kompisar och massa nya leksaker – alla kanske inte splitternya för dagen, men det visste ju inte glada EmmaLi som fick värsta lyckliga öppna förskolan-experience bland underbara klossar, traktorer, ljudböcker, bultbrädor och mängder av färglad Fisher Price! – gjorde kalajset lyckat ur alla vinklar!

Dundertack och styrkekrams till Pontusmamman Petra; det var utan tvekan det bästaste ettårskalas jag minns att jag varit på :)

7 svar på “Dagsens tips: gå på ettårskalas!”

 1. Fast jag håller inte med om att inlägget inte skulle vara "jag". Med tanke på hur många som går runt med nojjor och komplex med tanke på alla retuscheringar och sånt så står jag helt för att visa att de som ibland (omedvetet) ses som ouppnåeliga ser ut som du och jag. Det handlar inte om att sänka dom, det handlar bara om att försöka få folk att släppa myten om "de perfekta människorna".

 2. Malla: inte så länge sen väl? fast.. tiden går så fort!

  Therese: eftersom jag kommenterar ditt inlägg hos dig och du svarar här så blir det en lite snirklig diskussion att följa :) hur som haver.

  okej. det kanske är du! jag känner dig ju inte så bra (inte alls, mer än som bloggbekant!) så jag blev förvånad att hitta en länk till Aftonbladet hos dig med hänvisning "dom är inte heller perfekta". klart dom inte är. ingen utger sig för att vara perfekt? allra minst dom som får sitt liv vänt utochin av skvallerpress och nyfikna läsare/fans. för mig är det är stor skillnad mellan att tycka utseendehysterin är galen (don't we all) och att ge kred till obehagliga kvällspressen för ett götta-sig-i-reportage. det är/var ingen kritik till dig eller dina åsikter, jag blev som sagt bara överrumplad över att du gjorde en sån grej!

  ps. antar det framgår rätt klart, men för säkerhetsskull förtydligare jag: det är mitt kvällstidningshat som ligger till grund för min "attack" :)

 3. Mmmm… Tiden går så fort… Speciellt med så´na små "goa bönor" som LillFia… Därför mycket uppdateringar! Det är bedårande att se hennes utveckling..

  Pok

  Mallavillsemerbralla

 4. Haha. Dagens tips.

  Ok. Så det är bara att gå på ett ettårskalas lite när man känenr för det eller?

  Fast dina tips är bättre än alla "stoppastrumporna i skorna, och du blir vad du äter tips" Jag ska använda mig av dina tips.

  Och svar: Vad får dig att tro att det är bröst? Det är bara prickar på tassarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *