30.9 – om förevning från GeKås (och annan skit).

Det är ju rätt länge sen nu men för att samla mig styrka inför nästa besök (som blir en lunchkvickis på fredag – för att byta förstora baggybrallor – och därför gifetvis utan bäbi, iofs) men också för alla andra som gillar läget i shoppingmecka antar jag:

bättre sent än aldrig :)

på GeKås!

Förresten. Morr. Det måste vara penicillinets fel att Maalis mage inte beter sig normalt? Idag satt hon och lekte i i köket [medan jag planerade med gravida bästisen i telefon] och plötsligt ser hon förvånad ut å sen stinktes det massor. Första blöjtvåan på nästan två månader – om man inte räknar pappans lite sena reaktioner häromdan, men det var också under influens av Kåvepenin :(

Fy böfelen vad det regns idag. Ruggigt. Hösten är verkligen här…

8 svar på “30.9 – om förevning från GeKås (och annan skit).”

 1. tjoho =) nu gör jag dte förbjudna och svarar här =) Jag har inte tagit bort evasriddle, men ska göra det!!! Har en ny blogg nu som jag ser att du hittat till!! Kul att du gjorde det!!! Hoppas allt är bra! Ser att du har en sjukling dock =( Kram eva

 2. Svar: Hej, tack för din tankeställare angående mina bilder. Jag funderade lite på om han skulle titta och samma håll, men det rann ut lite i sanden om jag ska vara ärlig och han blev att kika lite överallt.. :P Men det är helt klart en tanke som jag kanske använder nästa gång jag tar en liknande bild! :D

  MVH // Micke

 3. Lilla Malibönan… Kåvepeninskiten är boven i "bajsdramat"! Malibönan skulle aldrig bajsa ner sig, frivilligt.. Åhhh.. NÄ!!

  Puss på nosarna!

  Mallavillsnusaungeninackenbralla

 4. Stackars dig. Gekås är verkligen något av det värsta jag kan tänka mig. Hoppas det går bra med bytet. Ja du nu är hösten på gång. tack för filmtips.

 5. Stackars magen! Kåvepenin är inte roligt, men finns det verkligen inget annat alternativ? Vår dotter fick nässelutslag av Amimox, och då var vi tvugna att avbryta kuren omgående :-/ Jättetrist, men biverkningarna kan vara riktigt jobbiga ibland! Hoppas hon inte lider lika mycket sm ni gör av stinkisarna ;-)

  Kramkram

 6. börjar med att tillägga: lunchsnabbisen blir byte av andra saker än baggyjeans. körde alltså en spontan halvsnabbis idag istället och eftersom jag inte orkade ta egna beslut köpte jag på mig en hel hög grejer [t ex två olika regnkläder] som nån annan (läs: mallias) får bestämma att jag ska lämna tillbaka :)

  Eva: allt fint här!

  jodå. hittade till dig igen! av en slump faktiskt :)

  ang Maali så är hon tack vare medicinen faktiskt frisk nu, men tarmarna ligger väl lite efter med biverkningarna…

  Micke: det blev fint så också. ville bara komma med lite konstruktiv kritik!

  Malla: du har med största sannolikhet trippelt rätt.

  1) kåvepenin kanske inte är, men iaf smakar, skit

  2) illasmakande medicinen måste vara bovande orsak?

  3) hon vill inte poopa i blöjan. såg verkligt görsörprajsad ut nämligen!

  ps. om du vill kan jag paketera lite nackdoft och posta till dig?

  Helena: äsch. det finns sånt som är mycket värre. typ kunderna på GeKås ;)

  ps. du har säkert sagt det förr, men som mamma till sötungen kan man inte hör det nog ofta som du vet! tack!

  Therese: hihi! jag tänker inte på det längre. och är där troligen mer sällan nu än innan jag började jobba i Ullared (fast nu sen jag fick min Maali har jag ökat besöksfrekvensen något måste erkännas!).

  S@tu: det finns det med största sannolikhet, men det var inte jag som var med hos läkaren (själv hade jag aldrig "godkänt" läkarens val) så det blev såhär den här gången. jag tror det kan vara så att eftersom det här är det billigaste penicillinet så är det det som "måste" skrivas ut om man inte särskilt ber om nåt annat. sen vet jag inte om det går att byta medicin på Apoteket? det var inte jag som hämtade ut det heller, annars hade jag lätt försökt övertala dom ge mig nåt snällare för smaklökarna – för det vet jag att det finns iaf.

  turligt nog är kuren över nu. och det ska ta lååång tid tills hon behöver nästa har vi bestämt alla tre :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *