28.9 – om avklarade moment.

Vi närmar oss Afrika!

Enligt fredagens dilemma är punkt 1 typ fixad :)
Punkt 3 torde inte vara olösbar.
Återstår gör då punkt 2…

nån som har förslag på genomförbar solution?


Kudden har dessutom blivit mycket mjukare om natten nu när vi utan egentlig diskussion beslutat dissa Lyxhotellet. Enda fördelen [nybyggt] slukas glupskt av alla nackdelar [All Inclusive].

4 kommentarer Lägg till din
  1. ja de va super mys! :D men dyrt är bara förnamnet – skulle handla en smirnoff ice i mataffären, vet du vad den gick på? 27.90 NORSKA! jag höll på och dö. Så icke sa nicke, den smirnoff icen fick vara kvar i affärn .. tur jag smuggla in lite dricka från sverige ;) alltbra med dej & din lilla loppa annars? :) bloggfika snart – vad sägs? eller kanske en bloggkväll med bloggarna i varberg – hade vart superskoj att fixa.. vi är ju trots allt bland de 5 populäraste ;) puss o kram

  2. Kristina: mest dyrt verkar det som… just nu är jag kluven. är det verkligen värt 30'-35.000?

    frida: haha! det där med att va nummer fem (i mitt fall) gäller nog inte längre :) men jag hade inte haft nåt alls emot en fika!! bestäm ni och jag hänkar! får jag ta med mig några andra bloggbejbs?

    Bobby: gulledu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *