27.9 – om övervakning.

Är det sånt här alla FRA-skrajsna är skrajsna för? Isf behöver ni nog inte oroa er så särskilt, det är knappast den typen av övervakning det rör sig om.

Det är hursomhaver barnenkär oerhört intressant läsning. Om hur det faktiskt gått till i Sverige för inte allför många år sen. Europas minst korrumperade land. Eller var det världens? Fast om det säger jag HA. Dubbelt HAHA.

Påminn mig förresten att jag måste fråga min far om Östtysklandstiden nångång whän aj’m reddy to höra sanningen.

5 kommentarer Lägg till din
  1. Svar: Ja, man tycker ju att gratisbiljetter borde vara en bra faktor för lite bra kritik, men dessvärre inte. Tror att dom bara ville klanka ner lkte på Björn eftersom han blivit så hyllad det senaste..Vem vet. Kanske var dom lite svartis på alla tjejer han hade efter sig ;)

  2. Jag är kanske knäpp.. men jag hade älskat att hitta en sån akt om mig själv och se vilka fel och missar de har gjort.. Även om jag naturligtvis skulle vara ordentligt förbannad, om de gjort det utan mitt medgivande…

  3. Britt-Marie: visst var den bra! även om ämnet skapar obehag lyste ingenstans kritik eller ilska. bara kärlek till sin far.

    t0tta: haha! jo. du är nog lite knäpp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *