22.9 – om att inte vilja överösa med bäbifoton men sen ändå inte kunna låta bli!

GullMalla tyckte det var kul att se foton på yngsta hedbertskan. Komplingmangslyckliga mossan är inte sen att hänga på egentligt outtalad uppmaning och pluttar snabbt in vackert fyrtal från köket häromdan!finurlig Villervallabäbi matchar Fischer Paykel
(15 sep)

Jag är inte sån där duktig redigerare. Det får bli som det blir typ. Hälften av gångerna blir det sådär. I en tredjedel blir det okej. Nåt ynka fall blir ryslingsframkallande kanonskottsbra. Dom go’bitarna behåller jag faktiskt för mig själv… kul att ha några bilder kvar som är ”privata”. Och då kan jag stå och stirra på det där fotot i flera minuter. Bara glo. Helt förtrollad av min älskade lilla unges alldeles ofattbara outgrundlighet. Och undra vad hon kommer att bli för en filur när hon växer upp? Är så himla nyfiken. Samtidigt som jag som alla andra normalt funtade föräldrar oroas lite. Men just nu, nu lever jag i nuet. Njuter av hennes bäbishet. Av hennes gosdoftande nacke. Hennes mjuka lilla ansikte. Av det strålande kravlösa leeendet. Jag förundras av hennes framsteg. Och baksteg. Allt på en gång. Attans rabarber att jag inte kan vara med henne varje vaken minut. Säger jag nu. När hon sover… Höh!

Tjenixen!

9 svar på “22.9 – om att inte vilja överösa med bäbifoton men sen ändå inte kunna låta bli!”

 1. Åhh.. Vad hon är fin…

  Och du.. Det där med outgrundlig blick.. Precis.. Min ST har alltid haft en "gammal blick".. Precis som jag tycker Malibönan har. De är spännande barn. Tro mig!

  Pok till er båda å tack!

  Pok

  Mallatrorpåinkarnationnärjsgservissaögonbralla

 2. Det är klart du ska ösa på, stoltheten som "man" känner för sitt/sina barn kan man ju här få dela på ett alldeles underbart sätt.. Och om det finns någon åke tråk där ute som inte gillar det så kan den personen alltid byta blogg :D… Jag tycker det är fantastiskt fina kort och scrappare som jag är ser jag en Lo i mitt huvud, ha ha en hobby skada tror jag…

  // Kram

 3. Hehe, det där med att undra hur bebisen kommer bli.. Kom på mig själv, med att titta på min 9-åriga dotter nu i helgen och tänka "åfan..? Var det så hon skulle bli?" *skratt* Varken negativt, eller positivt, utan bara förvånat konstaterande… De hinner ju ändra sig en hel del från bebisstadiet =) Man gör kanske så var 9:e år.

  Svar: Har inte tänkt på den i Kalle Anka-sammanhang, men jag har en känsla av att du har VÄLDIGT rätt där :-D… B läser kommentarerna, så han ser din hälsning =)

 4. Ja passa på och njut. När man får lova att gosa så mycket man vill på dem. När man vet var de håller hus. Innan tjejbråken gör sitt inträde på banan. Men faktum är att jag fortfarande kan snusa på barnen då och då. Men inte som när de var små. Och nu kan man ha så mysiga samtal med dem. In emellan allt annat.

 5. Malla: lite oroligt undrar jag om inte det där är en sån där grej som mammor ser hos sina egna barn och om man stöter på nån annans unge som är lite lik sin egen så känner man nostalgist igen sig? hoppas jag har fel. vill gärna hon ska va klok. såklart!

  Petra: en oscrappare måste frågas, "en LO"?!

  t0tta: schysst att du tar dig tid att reflektera. är nog inte alla som gör det. förrän ungen är nitton och tagit studenten och på väg att flytta hemifrån…

  Helena: håller hus? tjejbråk? näää… kommer aaaldrig hända oss!! öh… :D

  maddahsen: du. inte ska du tro jag köper svampiga dräkter till mitt barn. fast bliksmiley noterad. vågar mig t o m på en egen!

  ;)

 6. Näe… Inte i mitt fall… Mali och min ST har ingen annan likhet än att de är tjejjer… OCH har kloka, själfulla, gamla ögon.. Min LT… Allt ät nytt i de ögonen.. Tro mig!

  Pok

  MallatrorminSTärenreinkarnationbralla

 7. Kan titta på hur många foton som helst av denna ljuvliga lilla tös!

  Häromdagen tittade jag på kort på mina barn när de var små..Tänkte faktiskt på detta att man undrade hur det skulle gå för dom, man önskade och gissade..

  Min önskan då, om hur de skulle bli som människor har slagit in mer än väl – och det känns som det viktigaste! Men jag skall inte påstå att jag gissade rätt på yrkesval för någon av dom..;)

 8. Malla: mjau. jag rys när du skriver sådär…

  Britt-Marie: den önskan du skriver om är precis den jag menar. personligheten! å så kanske lite utseende, yrke etc också då :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *