17.9 – om sorgset konstaterande.

På slagfältet alla fallna styggheter. Det råder tyst vapenvila. Oundvikligt stampar vi ingen vart. För när det outtalat tänkta får lika stort utrymme som det verkligt sagda känner de grälande varandra alltför väl. Vad händer när kärleken inte räcker till?

14 svar på “17.9 – om sorgset konstaterande.”

 1. Men oj, låter inte så bra. är allt väl vännen?

  Det är nu du måste plocka undan det onda och se till allt som är gott.

  Påminn mig om att du skall få en kram i morgon.

  Natt natt och massa krams

 2. Men hallå där! Är det därför det är så tyst från Morkullan??? Tror minsann du är ledig imorgon, tror du behöver piggas upp med resterna av B&J. Du kan få äta med sked direkt ur paketet. Som på TV!

 3. Men du…är allt ok??

  Ring om du vill ses och få lite sällskap…du vet ju att jag är hemma.

  KRAMISAR från Almersväg

 4. MEn käre vän! Det låter inte riktigt som allt är som det ska! Hoppas att det ordnar sig snart igen! Bamsekram från mig!!!:)

 5. lilla vännen ,du brukar ju alltid vara så på, vadhar hänt?

  En helt vanlig familjesvacka kan kännas grymt trist ska mamma komma och krama om lilla ullisar?

  När det är som mörkast är ljuset som närmst(gammalt djungelordspråk i mamms och dallarnas värld). Men det funkar ALLTID

  Stora mamsebamsekramen till dig från mig!

 6. gullejulle: jag lämnar verkligen ut mig här va? hmm. nåväl. du känner mig. och står ut med mig. man får vad man förtjänar säger dom. jag tror inte jag förtjänar honom. egentligen. och tvärtom. äh. du vet? puss på din sötnos!

  Hanna: poetiskt klokt. tack hanna.

  maddah: din kram gjorde mer än du tror. mjau.

  Anna: bland annat därför. jag var inte ledig igår som maali messade om. men idag hade vi bästaste rytmiken ihop. gullungen!! om bj-glassen finns kvar tar jag med egen sked på torsdag? ha trevligt i stockholm.

  lindasen: var nära att ringa dig idag men kände att jag gjorde mer nytta hemma ensam. ibland är det skönt med sällskap. ibland bästast utan. ja, du vet. vet att du finns. tack för det! massa massa krams!!

  Malla: jag härdar. och han. vi härdar oss. segt virke är det, det hedbertska. kram emottagen. kan man få flera?

  Bobby: det ordnar sig. det gör det liksom alltid. fast för varje gång blir det tyngre uppförsbacke. det här är första gången jag outar mig. kändes skönt faktiskt. kanske galet att va så personlig på internettet, men galet är ibland det klokaste. kanske. ses snart? viiinkväll!

  dallemamman: ååh. gulliga omtänksamma du! ibland förundras jag över dina döttrars styrka. nu vet jag. var det kommer ifrån menar jag! pussa vovve på nosen från mig.

  Petra: aldrig försent för kramar eller ursäkter. du kramas och jag ursäktar. inte enbart till varann iofs, men ja.. you know! sol tillbaka i massor. idag hade vi ganska mycket här på västkusten. hoppas det räckte till er också?

 7. Phfffsst.puss på dig själv, du kanske kan få en äktaligen boxerpuss med dreggel när jag åker genom den överfolkningsbelastade ullabella.Känn på den du!!!!

 8. Oscar: vovpussar är visserligen inte min allra älsklingssort men bara den är kärleksfull står jag nog ut! lova att du kommer å hälsar på då?

  Anna: it's a date!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *