25.8 – om en riktigt najs dag för en kvast!

Helt oförhappandes haffades jag idag av finurliga jobbkompisen Pontus*:
Duuu. Jag har en grej till dig!

Jag blev förvånad. Och av nån underlig anledning skitnervös. Vad sjutton kunde han ha till mig??

Oj. Vänta bara..

Å när frågan besvarades – jag glädjetjöt så det måste hörts till GeKås och gissa vem som i ett nafs stegade upp som ganska ohotad etta i kategori apselut bästast på mitt jobb…?!! [sorry mossadah, kamraten och ni nosar som lämnat skutan, men jag tror ni förstår!]


två glada kvastar!

Att jag inte började böla vid spontana överlämnandet är en sak, men shitpomfrit, när han förklarade Jag valde en 3:a för ni är ju tre i familjen stod jag där som en gloende sill. Kan ni fatta? Helt utan anledning har killen fixat värsta prylen!! Att jag inte kramade honom av på mitten beror mer på min vuxna hejd än spontan icke-glädje. WOW!!


Maali bortsåg liksom jag lätt från poängförlusten igår… :)

TACK ofattbart gulligaste lilla skoogen!!
[mini-Löv!]

* vars bror iofs jobbar på kansliet i Halmstad men det här var en present som var så oväntad att jag knappt fattat det än. så du, jag måste nog få be att få betala den: en replika är bamsedyr! det vet jag! och med fixade finaste trycket å allt!

10 svar på “25.8 – om en riktigt najs dag för en kvast!”

 1. Käre barn, vad har tagit åt pojkvaskern?? När blev han en sån urgullig medmänniska? Är det sen jag slutade? Hm… Men fantastiskt, jag blev nästan lite tårögd=)

  Massa kramar till dig och familjen!!!

 2. Coolaste tröjan sötaste mamman o sötaste bebisen =) .Vilken snäll Jobbarkompis. Som jag lär mig i skolan det spelar ingen roll om man har bra jobb eller dåligt jobb om man har dåliga jobbar kompisar. Men du verkar ha en riktig bra en ! Hejjar faktiskt också på HBK men dock inte lika engagerad som dig, håller mej uppdaterad genom Stefan ! Vi saknar er, hoppas vi träffas snart igen för det va jättte lääängesen. Börjar ju praktisera på Lolles på torsdag, liite nervös faktiskt ! See ya =) Krams

 3. Jullan: fram med näsduken! tror att han eventuellt blidde sån häromdan, men jag inte säker ;)

  S@tu: wuff! ny nick! naaajjs :D

  mossdöfvah: äsch då. öronproppar darling. for my happiness ya know!

  Hanna aka designproffset: näää… du skämtar med mig aprillo?!

  Sofie: kan lova dig en sak, under din praktik kommer du få sketabra jobbkompisar :)

  hoppas också vi ses snart! en snabbfik om inte annat?

  krams!

 4. Det tror jag med, när jag va där förra veckan träffade jag mattias mamma, och hon verkade jätte trevlig. och så pratade jag med nån anita? i telefon o hon verkade med trevlig :D . Så jag tror att jag kommer att få det super bra :D Snabbfika låter super. Säg när ?:) Kram

 5. Sofie: hihi! gulledu! anita och mattias mamma är samma person :)

  nja. vad sägs om nån dag i nästa vecka? eller går du i skolan alla dagar? jag kommer gärna ut till Tvååker om du t ex bara har lektioner på förmiddagen! helgen är spikad och fulltecknad som det ser ut nu, annars hade kanske det funkat bättre? håller ett finger i luften om det skulle bli lite tid över nånstans iaf!

 6. Jaha okej, men maggan hette hon som va där idag o mattias med såklart. Och det va superkul ! I helgen ska vi åka till vildshärad mellan Lördag o Söndag så helgen för migär också ganska späckad. Men nästa vecka ska vi nog kunna klämma in det nån dag ! Är du ledig med EmmaLi nu i 8 dgr ? ! Gött=) Kramis

 7. Sofie: då röstar jag på att vi skippar redan stressade helgen och satsar på en dag i nästa vecka istället!

  kul att du hade roligt på praktiken :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *