22.8 – om signalist eLi.

Min duktiga duktiga lilla bäbi! I vanliga fall brukar jag försöka hålla igen på skrytet, men ibland klarar jag inte att stå emot: Inte en endaste gång sen BabyBjörns inträde i Villa Morkulla har det levererats tvåor nånannanstans än på den!

Fördelen med att ha fått en otålig och uttrycksfull känslorna-i-hela-kroppen-bäbi är att hon med all önskvärd tydlighet inte bara visar nyfikenhet, glädje och missnöje utan också när det är dags att gå på toa. Är vi riktigt uppmärksamma skulle vi kunna ha LiberoPampers nästan nästan! ett-fri också, men ett visst mått av egoistisk bekvämlighet gör att vi änsålänge nöjer oss med att hålla dom fria från det ena. Övermod och fallet blir högt, eller vad man nu brukar säga.

Det känns faktiskt bra att bäbin som är typ sist på allt av kompisbäbisarna är typ först på det här. Tror jag iaf?

14 svar på “22.8 – om signalist eLi.”

 1. Jo, jag misstänker också att hon är väldigt tidig =)

  Och det är klart att man får skryta om sina barn.. Vem ska man annars skryta om? *S*

 2. Sikket begåvat litet barn=)Fantastiskt söt i det sverigeinspirerade afrot!

  Jobbas hon imorgon förresten?? Isåfall får man åka Saab med Judas=)

  Krams!!

 3. t0tta: sina egna bedrifter? ;)

  juliasen: inget jobb för ullisar i helgen. faktiskt är tias ledig också så vi ska ha en alldeles "vanlig helg" ihop! – vad nu det betyder? spela bingolotto och dricka folköl?

  kotten: hmm. det är faktiskt en gammal bild. till mitt försvar…

 4. Å herregud sikket begåvat litet barn, är ju värsta föräldra drömmen. med mina enorma erfarenheter av barn så säger det mig att det är riktigt, riktigt tidigt med ett sådant beteende.

  Kram

 5. Hon är ju bara helt… Störtskön!!

  Klart hon kan gå på pottas… Inga jämförelser i övrigt… Men små rara barn, världen över går på potta… För det finns inga pengar till blöjor… Den resursen har ju även svenska små ullegryn… Det gäller bara att våga testa… Ni är modiga du och pappsen… Go family go!

  Pok

  Mallatyckerniärtoppenföräldrarbralla

 6. Glömde ju… Det är så häftigt att se barnen utvecklas… Det kommer jag sakna mest av allt när mina barn är stora… Så njut..

  Det är fantastiskt vilken upptäckarglädje barn har i sig naturligt… Tro alltid att "bönan" kan allt… Ge henne visdomsorden att "Man kan allt man vill"… Jag vet, ni kommer slita ert hår och förbanna mitt råd… För de ungarna som får de orden i bagaget.. Blir ganska vilda.. Men otroligt kunskapstörstiga.. I det mesta…

  Pok

  Mallaönskareralltgottbralla

 7. mossadah: åh! du har helt ärligt på sättochvis mer erfarenhet än mig, så dina ord betyder mossassor! blir glad alltså :)

  Malla: som vanligt blir jag varmlycklig över dina kommentarer. men/och/dessutom ska jag kanske kanske varna för att det (gifetvis) är till dig jag kommer skicka mina terapeuträkningar i framtiden!

 8. Hon e ju grymt duktig, lilltjejan! Klart du ska skryta. (Är det ens skryt och inte bara rent konstaterande? =)

  Men jag undanber mig bildbevis. ;-)

 9. frida: tacktack! å vassego!

  Anna: Anna!? vad hände med Agge?! jaja. personlighetsförändring? :)

  Petra: njaa… lite skrytigt är det nog…!

  ang bild så finns det ju en, den där hon läser tidningen, fler lär det nog inte bli. vissa saker hör till det man helst håller inom familjen. typ.

 10. Det går finfint att skicka terapeutfakturorna till mig… Alla mina älsklingar har ett innestående akonto hos, mig för terapikostnader… Ingen har ännu begärt att få ut något… HA ligger väl närmast till hands… Men han tycker jag är ett pucko som resonerar så… Medans jag tycker att jag får väl stå för kalaset.. Det är ju mina ungars mamma.. som exprimeterat med dem… Dvs jag… Så go du Ullisgullis… Terapeutpengar är med i livsbudgeteringen.. ;-)

  Pok

  Mallaförsökervaraklokmammamenvadvetmanbralla

 11. Malla: oj. det var modigt. jag är inte säker på att jag så tydligt vågar ta ansvar inför mitt barns framtida beteende förrän jag träffat och upplevt "EmmaLi, 13". och "EmmaLi, 17". och eventuellt "EmmaLi, 22". efter det lär det väl va rätt säkert att ta på sig skulden… skillnaden är väl att dina kloka barn redan passerat den där åldern. en del av dom iaf?

  PoKar tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *