19.8 – om Olssons studio.

Rickard Olsson är en skojig filur och han lättar upp SVT:s halvproffsiga OS-sändningar på flera vis. Intressanta gäster med nya, ofta roliga, infallsvinklar breddar och roar.

Inslagen med Göran Persson-imitatören brukar normaleweise inte tillhöra mina favvisar i programmet, men när han idag inför en grupp kinensiska turister av kvinnligt kön stolt med hela armen pekar mot slottet och guidar

  There lives my good friend CG. He is the Swedish statschef.

tyckte jag det var rätt kul. När han så fortsätter

  But he has nothing to say to about.

knäckte jag mig totalt. Aj lajk that kinda simpel humor!

9 kommentarer Lägg till din
 1. Höhö visst är det kul!

  Btw nu är cyklen lagad och jag har kännt mig rätt miljömässig idag.

  Att vara gräsänka med lite bebis låter lite jobbigt!

 2. Så det finns kul saker med OS ändå?? Det var som hundan.

  Uh.. Då har du missförstått mig.. Det var inte meningen.. Det finns inget deppigt alls med att man saknar någon så man får fjärillar i magen.. Tvärt om… Jag längtar som tusan tills imorgon…

  Och nej, jag har inga problem med att leva utan honom i min direkta närhet.. Eller i värsta fall, utan honom.. Men jag saknar honom massvis ändå =)

 3. Han är min favvo nu… Jag har varit avsvalnat kylig mot grabben tidigare… Helt utan anledning! Dumt av mig!

  Pok

  Mallapussasötbebinfrånmigbralla

 4. Jag är ledsen. Men såpass stora sportarrangemang som OS är, så förstörs allt inom media.

  Finns inget annat på TV ju…

  =(

  Just det.

  Han jag var och partade hos äger hela fiskkoncernen där jag jobbar extra under mina studier.

 5. Helena: duktiga du! äh. hon är så lätt att ha att göra med nu lilla EmmaLi-bäbin att timmarna nästan flyger fram i hennes sällskap. kände mig bara lite ensam och missnöjd med att vi inte "fick" följa med till Stockholm. det är inte så många positiva saker jag kan hitta som är positivt med att ha haft en kolikbäbi, men att uppskatta hennes nuvarande "lugn" är ett av dom!

  t0tta: det finns massor! gäller bara att sålla bland hermelinerna :)

  Petra: ja, om du brukar titta så känner du la igen jargongen!

  Jullan: är nästan benägen att hålla med. eller. kanske inte bästa, men iaf på topp 4. – allra bästa är medaljutdelningarna. då bölar jag som en rysk stigmata-ikon. är en verklig sucker för känslosamma idrottsmoments.

  Kotteby: vaddå förstörs? det hade varit riktigt svårt för oss här i Sverige att följa årets OS utan media :)

 6. Simpel humor är ju den allra bästa. Och att skratta åt sina egna skämt :)

  Lät inge kul med din amning alls. Jag övervägde att sluta typ dag tre när mina bröstvårtor blödde som f-n och barnet skrek hela tiden för att hon var så hungrig. Då kom den räddande barnmorskestudenten och styrde upp allt och livet kändes värt att leva igen. Himla tur det finns dom som tar sig tid.

 7. Agge: apselut! förutom att skratta åt sina egna skämt är simpelheten bäst!

  ang amningen så höll jag ut nästan ett halvår. dvs ungefär fem månader längre än jag trodde jag skulle orka. det var inte så mycket att de blödde, det gjorde det i bara i början. det gjorde bara ont. hela tiden. innan hon åt, när hon åt. efter att hon ätit.

  tacka vet jag barnmorskestudenter som är gulliga! hejja dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *