11.8 – om ett liv lika länge utanför som inuti :)

Vi vet de facto att älskade lilla bäbin – utan hänvisning till tidsomställning – idag varit exakt lika länge utanför min kropp som hon en gång var inuti den!


lycklig Maali i litet hav av presenter och leksaker!

Just idag för nio månader och tre dagar sen x2 rehabiliterade vi oss i Bangkok efter ett par dryga veckor i ett halvskabbigt Kambodja [hade det inte varit för Phnom Penh o Siem Reap/Angkor hade semestern då faktiskt känts rätt kass]. Men. Efter den nionde mars sågs alltsammans i ett helt nytt perspektiv. Det var då vi fick veta att två vi äntrat sydostasien som ett par, lämnat densamma som tre!!

Har varit rätt mycket grattisar till oss den här sommaren, men jag kan inte låta bli att tjoa oss ännu en gång:

Tjo!

16 svar på “11.8 – om ett liv lika länge utanför som inuti :)”

 1. Vad fint ni ordnat namngivningen… Men pappa i huset får nog ta tag i Malis kavaljerer… Närgångna och lite ostadiga typer! ;-)

  Pok

  Mallatyckerhonärsåfinerbralla

 2. Malla: tyckte det var en lite galen idé. vi tänkte, hon är inte döpt in i kristna tron men in i våra närmastes vänskap. eller nåt sånt!

  calle: ojojoj. ni blir ullharar istället för varbergare… jaja. fika? ja! men när. och hur. vart tar tiden vägen??

  hamburgskan: jupps! liten och go' är hon vår lilla sockerbit!

 3. Nämen se där på lilla fjutteplutten!

  hahah…..vilket skönt smile liksom.

  just det…

  Erkänn du tolkar färgerna till fotboll?

  (vart tvungen att fråga frun)

  Jag kan härmed meddela att jag inte ens vet vad offside är i fotboll. Så lite kan jag.

 4. Tack så mycket du, och ja! Jag har bannemej funderat jättemycket på vart du tagit vägen. "Vart är min ulrika? Hallåååå?" har jag tänkt. Känns tryggt att ha dig tillbaks igen! ;D

  Förövrigt så är din bebis lika söt som vanligt ser jag, och en annan sak jag ser är att den där svarta katten på bilden ser ut att vara en otroligt söt leksak. Är den det? Eller har den bara en jäkligt schysst bak ;D

 5. Roligt val av namngivningsdag måste jag säga! Förtjusande dotter och förtjusande elefant. Gillas det elefanter? Är det månne en till jag skymtar?

 6. t0tta: det är kanske inte så många som med så stor precishet vet var dom är gjorda överhuvudtaget…?!

  natalie: fler än du har undrat faktiskt. men, nu är jag här. igen! för övrigt, jupp det är en katt, men egentligen ingen att leka med utan en bössa att spara i och ja, den har en förtjusande bak :)

  Annaa M: ur historisk synvinkel är datumet kanske inte det bästa, men det är vår bröllopsdag (3 år, 3 månader, 3 veckor och 4 dagar efter vår förlovning) och i år inföll det sig dessutom på en lördag så i jakten på den perfektaste namnkalasdagen dök det upp som ett relativt självklart val! finfina snabeldjuret är inte i sig ett favvodjur. det är faktiskt också en bössa. hon fick tre olika i present! så ihop med den gris hon redan har hoppas jag detta grundar för ett långt och sparsamt liv :)

  Hanna: wohoo! och with love!

 7. JAAA! Det är perfekt, du har ju en bebbe! Har suttit och svurit över att jag inte har någon liten unge att göra massa jättegulliga prylar åt, men nu har jag ju det! :D

  Vad har hon för storlek i mössor och sådär? :D

 8. s&s: vet inte riktigt om du är skojfrisk eller menar allvar så jag ligger lite lågt med storlekar å så änsålänge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *