Dagsens tips: välj dina ord.

Sepp Blatter kallar – enligt rosa bladet – UEFA:s övergångsregler "modernt slaveri". Ronaldino håller med (och sir Alex ryter ifrån). Jag kallar Sepp Blatter idiot. Christiano kommer undan för sina bruna ögons skull.

GP berättar efter den grymt obehagliga [men efter omständigheterna turligt lilla] Rainbow-incidenten om bristande säkerhet kring attraktionen. Detta enligt vittnesmål från Lisebergsanställda de talat med. De anställda vill vara anonyma "för att inte riskera sina arbeten". Jaha? Jag säger; onödigt att skrämmas, tillika illojalt. Hade glappkäftarna varit verkligt oroliga hade de inte 1) varit anonyma 2) stannat kvar på sina jobb.

De senaste fem dagarna har jag på jobbet hört "grisen-i-säcken"-tugget inte mindre än tre gånger. Nästa gång uttrycket dyker upp föreligger stor risk att jag stämmer upp i Galenskaparnas klämkäcka trudelutt från revyn med samma namn, med något budskapsanpassat modifierad text

du får köpa griiisen i sääcken och chaaansa
hoppas att de’ eee en riktig jaackpot för deeij!

Jag hoppas dock jag håller igen – och följer mitt eget råd…

10 kommentarer Lägg till din
 1. Det är ju det som meningen med att gå ut och dansa, att man får med sig en gris i en säck hem till sig!!

  Så det var dåligt med säkerheten på Rainbow – jag som trodde det var tekniskt haveri eller något sådant. Det var ju tur att det inte slutade värre i alla fall.

  Tack för alla kommentarer i min blogg;-)

 2. Korrupte Blatter kan ju visst välja sina ord, det är nämligen så att betalar man honom bra så säger han vad som helst…

  Lisebergsanställda hoppas jag är felciterade. Är ju inte klokt om man går och väntar på olyckor.

  Tips till infodisken: Printa ut en snygg skylt med några väl valda ord som ni bara kan peka på, hänvisa till, när griskulltingen kommer upp igen.

  Dagsens valda ord: PUSS!

 3. Haha, åh jag hoppas jag står i Infodisken samtidigt som du river av den gamla fina biten;) Kan du inte göra det på söndag så min sista dag innan semestern går liite lättare:)

  Kan knappt vänta tills jag får åka KETbilen på söndag!

  Kramar

 4. Caroline: kan väl tänka mig det var en blandning av underhållsbrist och teknisk failure som orsakade olyckan. det jag blir så irriterad på är sensationstörstande GP som letar upp (blir uppletade av?) lisebergspersonal, villig att "skvallra" om bristande rutiner :(

  mallias: ditt valda ord var det bästaste!!

  du är klok som få! och rolig; vill du giftas med mig?

  Ludras: kan testa imorron kanske? :) öva i bilen på vägen dit?

  maddah: apselut! kanske kan öva ihop nåt litet nummer med danssteg och fingerknäpp?

 5. klagande människor utan stake att stå för sina klagomål.

  Det är inte utan att man mår dåligt över folks avsaknad av ryggrad och hjärnstam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *