Dagsens tips: cool down, å hitta balansen!


bästaste poolaren!

Äntligen skiner solen igen! Idag har dessutom varit första riktiga sitta-själv-dagen för EmmaLi vilket passade utmärkt när bäbi-poolen plockades fram.

Efter nästan en timmes lyckigt plask och skvätt serverades mellanmål i svalkiga altanskuggan.


Hålla muggen själv? Såklart. Det har jag gjort i ett halvår
stolta mossan har åtminstone en sak hennes unge varit först på
:)

13 svar på “Dagsens tips: cool down, å hitta balansen!”

 1. Sitter själv som värsta sälen! (Det mest sittade sjödjuret jag kunde komma på, inget illa menat.) Åh, ser framemot live-sessionen imorgon. Själv fick jag inget bad idag, mamma fick aldrig tummen ur med att fylla på poolen. Men det gick bra. Hon är förlåten eftersom hon fick köpt snyggaste Nova Star-jeansen för halva priset idag på komin. Kommer nog att matcha min tand som idag visat sig på riktigt! En sak till som du "kunde" innan bla mig!

 2. Hon är bedårande er bäbis..

  Och var säker min vän… Det blir värre att skiljas åt.. Under en period.. Men sen när de är redo att stå på egna ben infaller ett lugn som är supermysigt. För då umgås man som vuxna… Fast med lika mycket kärlek och omsorg… Fiffigt va?

  Ha en härlig dag hela familjen

  POk

  Mallautanbilbralla

 3. Anna: NovaStar på rea är bra. själv har jag slutat handla kläder för ett slag. typ ett par dar iaf.

  glömde fråga idag men jag antar du fyndat på Face också? :)

  Hanna: din mamma kanske inte vet?

  Evelina: tack!

  Malla: du gör en öm moder lycklig Mallan!

  ang bäbi-bortavaro tar jag en period i taget. just nu räcker det att framgångslöst försöka föreställa sig barnet som ettåring. hur hon/livet kommer vara när hon är femton ligger way beyond liksom… men, jag ska spara dina ord till framtiden. i säkert förvar.

 4. Här skiner inte solen…

  Kan bero på att det är kväll och kolsvart ute.

  Troligtvis.

  Men ja, jag tror att solen sken förut. För när jag tittade efter senast så hade jag fortfarande bikini på mig

 5. Du är "klok som en bok"…

  Njut "här och nu"..

  Jag står här och bara undrar var 31 år tog vägen. HA fyller ju det .. Just i dag!

  Å jag kommer bara ihåg hur ofta jag sa… "sen älskling, sen"… "nu är sen"… Ähhh… Nu blev det här lite väl krångligt..

  Pok, och "snus i nacken på bäjjasen"…

  Mallalågi54timmarsvärkarförtyp100årsenbralla

 6. letade efter din kommentar (ja jag svarar här) vet itne vart den försvann men tack ändå! o tack för alla kommentarer..är dålig på att gengälda, jag vet! kram på dig.

 7. Har inte ens varit inne på FACE! Har ockdå tänkt att inte handla mer kläder etc, men så ser man någonting fint… Och eftersom jag ändå säljer det sen (det mesta iaf) så är det liksom ok… Har ett lass på G nu, men det är för fint väder för att lägga ut nu…

  Teatern? Jag tog mig in i huset efter nyckelhämtning på OO. Nemas problemas.

  Ses om vi ses!

 8. Rebecca: ibland är du klok. ibland bara knäpp. alltid lika rolig dock!

  Malla: inte krångligt alls. jag sestår precis!

  grattis till de trettioett! känns som igår va? :)

  Britt-Marie: oj. akta dig för att uttrycka denna sjuka inför blivande barnbarnsföräldrarna. kan få direkt motsatt effekt [vet av erfarenhet!]…

  hamburgskan: jag kan ju ha drömt också!

  Stalkern: inte ens inne på Face??! shit! fint att det nyckellöste sig. hade lite dåligt samvete för att jag lämnade dig i ditt sticke :( puss!

 9. Erica: va gullig du är! tack!

  å juppjupp, duktig på att hållas – rätt kass på att t ex krypa ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *