8.7 – om åttamånadersbäbin!

När jag kom från jobbet [igår] står Mattias och världens gladaste 8-månadersbäbi där – hojtandes "dadadagagaksscchhhdada" – på hållplatsen och väntar på mig! Chauffören hinner knappt få upp dörrarna innan jag fullkomligt flyger av bussen rätt in i hennes armar och aldrig har hon gett mig ett så varmt välkomnande!! På nåt märkligt vis är det här det bästa med att ha börjat jobba; att få komma hem till hennes lyckliga leende!

nybadad mjukdoftande bäbi! (4 juli)

Grattis Vallie på månadsfödelsedagen idag! Och detsamma till Nova! – eller är hon en dag äldre än EmmaLi?

Snart har dom levt större delen av sitt liv i fria luften!

Eller, beroende på hur man räknar så är den gränsen för länge sen redan passerad :)


testar att posta inlägget igen, ser om det går att kommentera det då?


6 kommentarer Lägg till din
 1. Ja, det är härligt att få känna det där suget i kroppen av kärlek när man inte har sett dom på en stund :)

  ================================

  Nu verkar det fungera // Ha det bra P

 2. Grattis till dig med hjärtat! Jag firade gårdagen med att ta mina första krypsteg. (det var en present till pappsen, för att han ska bli lite bättre…)

  Visst är det underbart med att få komma hem till ett sådant leende.

  Lev väl och ha det så kul idag hos Karla å Anna.

  Kramisar i massor,

 3. Tack själv hjärtat! Jag firade min dag med att ta mina första krypsteg. (mest för att få pappsen på andra tankar…)

  Har börjat att förstå att om vi ler alldeles underbart åt våra föräldrar så får vi som vi vill! Du verkar ha snappat upp det med;)

  Lev väl vännen å hälsa familjen,

  kramisar

 4. Oj så många läsande (4?)/kommenterande(3) Petror jag har här nu! Skiljer er alla åt genom bloggarna, annars hade jag varit alldeles förvirrad!?

  Petra: ja, det är den allra största behållningen med att börjat jobba igen! faktiskt. saknar henne sjukt mycket på dagarna ibland men samtidigt skulle jag inte vilja gå tillbaka till heltidsföräldra"ledighet" heller. är jätteglad att vi har kunnat lösa det så här!

  Jennie & Vallie: kryper du!?? ojoj. dubbelt grattis då! fast Vallie-pappan kan behöva lite uppmuntran och underhållning stackaren. tänker på er jättemycket och hoppas ni har det så okej som det går. kan inte tro att saker kan ändra sig så fort. fy. å här gnäller jag om lite trasiga hus och inventarier.. vad är det mot en trasig man… usch. skäms på mig. och heja er som är så starka!! massa massa krams!

 5. Petra: jajustdetja. en dag åt andra hållet var det ju!

  jag försökte på allvar få ur mig Maali på den dan (hade ju hållit på sen söndag natt) av den lite fåfänga anledningen att jag ville ge henne ett "enkelt" personnummer :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *