5.7 – om mina nya smycken!

För att fira vårt trä-år har jag med makens goda medtycke skänkt mig själv två självdesignade handgjorda ringar! Att vigselringen blivit för stor – och måste minskas – hade också viss inverkan på nyringningen. Nu kan jag provbära dom här för att hitta perfaste nya sizen!

9 kommentarer Lägg till din
 1. Vilka fina ringar :) Vad kan man göra sådana? dom va verkligen skit fina ullisen !

  Svar: Graco vagnen är billigare än babytraveln, men till Graco vagnen får man åk påse och regnskydd till. till den andra vagnen ingenting. alltså i babytraveln priset får jag ju ingenting till men kanske en säkrare vagn iom att den är dyrare. Graco vagn massa tillbehör men billigare. Så jag vet inte. Jag tror det lutar åt att jag ska lämna tillbaka Graco vagnen och ta en annan. men får se :) Tack för tipsen ialla fall :D Ses snart? Kramkram

 2. Men du vilka snygga ringar! Verkligen i min smak. Grattis till de fina ringarna och ännu en gång grattis till en underbar make :)

  Hon var faktiskt lika vacker som man tror, och såg kunglig ut :P Om man får säga så? Min första tanke när jag såg henne var faktiskt "hur ska jag lyckas fota utan att hon märker?" Och den andra var "fan, jag har ingen kamera…"

 3. Sofie: tack gulliga du! hade en idé som Peter och Gunnar hjälpte mig verkliggöra. följ länken :)

  Hanna: åh! det betyder mycket att du gillar Hanna. du är ju designutbildad för tüsan!

  ang Mette Marit. attans. irriterande vackar alltså? [hihi! kan just se dig framför mig, utan kamera, och i stor irritation!]

 4. oj, jag som alltid tänkt att du hette typ ann kristin eller caroline.. jaja, i stand corrected…

  antar att det är ni i bilden i din länklistespalt också.. wawawiwa.. ni kanske ska börja med amatörporr? jag hade köpt den ;)

 5. anna: :)

  joel: jo. för jag är ju en sån vansinnigt anonym person som kallar min man för M och mina vänner för P, A, L & E och som aldrig skulle komma på tanken att nämna mitt eget namn? eller varför i helskotta annars skulle du tro att jag hette caroline??! du är en märklig ung man. och. hade du känt mig på riktigt hade du inte dryftat nåt om porr ens i samma stycke som mitt namn. men. jag antar det var en komplimang så jag låter dig komma undan med det. blä.

 6. hahaha… miss bitter verkar ha vaknat på fel sida sängöverkastet..

  jaja, jag får väl ta tillbaka det då.. jag hade inte köpt den?

  glad då? ;)

 7. joel: men jösses. vem är du som sitter vid joels dator å snurrar?? miss? bitter? okej. lite förbaskad. men miss? nog fasen vet du att jag är gift?! har du glömt alla oss, dina "gamla" läsare?? :(

  lite gladare är jag nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *