4.7 – om orutin.

Gårdagens sommarpremiär på Societén = 2 timmars gratis drickning = karateberusning. Jag skojar inte. Turligt nog är min bäbi intelligent och låter sin mor lida i lugn å ro. Klockan är snart tre å jag är fortfarande kräknödig. Fan. Det måste va åldern?

3 kommentarer Lägg till din
  1. Men oj vad det fick vara värt det! Vi hade ju såååå trevligt och kul! En smula missnöjd dock över icke-dansen. När gick ni hem egentligen? Jag är dock säker på att fler tillfällen kommer att erbjudas. Grattis på namnsdagen!

  2. Stalkern: jodå. värt. eller. njo. kanske. fast. nää. egentligen inte. mådde riktigt dåligt. riktigt riktigt kass. gick hem? ingen aning. är glad att vi överhuvudtaget kom hem. om inte tillsammans, så åtminstone till samma hus och säng :)

    Agge: kanske 50-50 då? hälften för att jag är över tjugo och hälften för att de erbjöd gratis alkohol?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *