8.6 – om vad man har/vad man får.

Man vet vad man har men inte vad man får. Däri ligger den självklara osäkerheten. För somliga ett spänningsmoment, för oss andra ett orosdito.

Har aldrig varit nån särskilt framgångsrik gambler och lider därför just nu kontrollbehovsrelaterad separationsångest. Vår "gamla" trotjänare ska få en efterträdare! Det känns faktiskt som vi går från Volvo till Fiat; från lättmetall & vaddering till plast & pappskiva. Å andra sidan: Ajöss stor, tuff och otymplig. Hej liten, mesig och smidig. Lämnar genomarbetade detaljer (hela vagnen en enda stor reflex!). Får billig (bugaboo-kopia?). Till samma pris?


Medan vuxenbetyget som synes är en smula svajigt lämnade EmmaLi kvickt omdöme: första åkturen gav goslagd sälunge fortare än jag trodde möjligt! Detta borde antagligen avgöra saken? Och ändå tvekar jag. Velpelle! Ett annat ord för såna som mig… :)

Tjinixen!

6 kommentarer Lägg till din
  1. hur kommer det sig att ni bytte vagn?

    har ni haft samma otur som oss med sämstaste vagnar?

  2. wallensvans: inte sämstaste direkt. en av de bästa skulle jag vilja säga! har varit görnöjd med den! men tyvärr är det en detalj som gör att den inte går att köra längre, och eftersom detta tydligen är ett "känt problem" hos tillverkaren tar dom helt sonika tillbaka den. eftersm det är en modell som inte längre tillverkas kan vi inte få en likadan heller. högst irriterande.

  3. ofasen, men det viktigaste är ju ändå att emmali sitter/ligger/sover gott i den nya :)

    krams!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *