26.6 – om att flyta med strömmen.

Jag har rea-fyndat!

Gifvetvis måste jag dela med mig,

[notera att jag klippt bort ansiktet, helt enligt alla regler]

[notera också att jag visar mina grymt fyndade jeans från sin bästa sida]
[samt, mitt verkligt stökiga hem…]

utan att vara alltför personlig.

Fotade dock igår. Vi har ägnat förmiddagen åt att städa lite för strax kommer några f-kursmammor och -bäbisar hit för kaffe och umgänge samt att jag avundsjukt kan iaktta deras barn som framstegat sig mycket mer än lilla Maali. Mitt sötgryn är inte så särskilt intresserad av prylar som att sitta och krypa. Sånt som är vardagsmat för dom andra kidsen!

Fast gaddar [7.1 och 8.1], det har hon!

5 svar på “26.6 – om att flyta med strömmen.”

  1. nice.. Jadu man kan hitta riktigt snygga kläder till inget pris alls…. vad trevligt med besök hem… hade gärna velat ha lite mer folk som springer här hemma :)känns lite öde här ibland.. tänkte höra vart du kommer ifrån? sj e jag nyinflyttad till gullspång från lilla edet…

  2. Snygga jeans!

    På alla sådana där F-kursträffar finns det alltid några föräldrar som ser barnens utveckling som någon form av tävling. Jag kommer aldrig att kunna förstå mig på det. Jag hejar på Maali ikväll. Påminn henne om att man inte kan vara bäst och/eller först med allt. Jag är säker på att hon kan gå innan hon börjar skolan. Barn är tidiga med olika saker. Maali är bäst på att vara Maali!

  3. Totte: tack för jeanstyck! [fotona är en smula på skämt, som du säkert förstår :)]

    och EmmaLi tackar för påhejjning också!

    alltså. jag är inte oroad! faktiskt. det är klart inte hela tiden skitkul att ha den minst "utvecklade" gullungen i sällskapet men ser jag mitt yngels framsteg an med stor tillförsikt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *