24.6 – om bortförklaringar.

Det verkar ligga i tiden att strunta i ursäkten och gå direkt på bortförklaring. Det är irriterande. Istället för ett enkelt Oj, förlåt jag såg dig inte när nån trampar dig på tårna spottas det per automatik ut ett onödigt Hur skulle jag kunna se att du var där?!

Vidare.

Bildoktorn på Bildepån har idag via telefon meddelat att de "ska gå till botten med det här". Skönt. Och en smula märkligt att det ska ta en bärgning, en bogsering, fem verkstadsbesök, ett byte av elektroniskt gasspjäll, nya tändstift samt en nedmonterad bensintank för att komma till den insikten. Men, bättre sent än aldrig, som man sa förr i tiden.

Slutligen.

Mitt lyckliga barn har inget alls med det här att göra men jag kan inte låta bli att
visa hur lätt det [stundtals] numera är att roa min fantastiska lilla EmmaLi!

Tjinixen!

10 svar på “24.6 – om bortförklaringar.”

 1. Haha är det bara jag eller ser din lilla ädelsten lite lätt förtvivlad ut på bilden? Tycker mig ana en och annan rynka mellan de ack så små ögonbrynen.. ;)

  Shit, jag som läste den artikeln i morse. Aftonbladet är ju kassa på en helt ny nivå.

 2. Hanna: nänänä flicka lilla. inte förtvivlan. det är en rynka av ohejdad glädje och förtjusning. åff körs!!

  va märkligt. Aftonbladet som alltid är så uppdaterade. ;)

 3. tycker du tar i lite väl mycket, jag älskar barn jag jobbar med barn så de har inte alls något med min syn på mens. Utan de handlar om att vi unga, som lever på vårt barbidrag får spendera 150 kronor på de varje månad, lätt för er och säga som får ut kanske 10.000 i månaden.

 4. Otto: haha! kan nästan tro att du får betalt för att förmedla den där webläsaren :)

  Sweet 16: du missuppfattade mig lite! det där var riktat till den i ditt kommentatorsfält som referrerade till barn som "sånt där skit"…

  sen kan jag inte låta bli att undra lite; det är en sak att fuska från gympan ;) men inte tusan kan du lägga 150:- på mensskydd varje månad? isf bör du nog kolla upp dig för du blöder på tok för mycket… – eller handlar alla dina tamponger på pressbyrån!

 5. okej, förlåt såg inte att de var till någon annan.

  Okej, de kanske var å ta i, men ett paket tamponger kostar ju nästan 30 spen, sen behöver man andra saker också, bindor och trosskydd och kanske till och med iprem, så en hundring kan man få hosta upp med ibland.

  Fast jag betalar dock inte sånt själv, de mer riktat till de som måste (=

 6. Gungor. För 10 år sen kunde jag inte gunga för mycket. Man kunde sitta där hur länge som helst.

  När jag skulle gunga med tjej som jag sitter barnvakt åt i lördags tog det 30 sekunder. Sen var jag spyfärdig

 7. Sweet 16: lätt hänt :)

  Rebecca: jag har aldrig varit en som kunnat gunga. jag gjorde det ändå visserligen, men mådde alltid illa som fan. kan ju tänka hur kul det var för mig på Liseberg: en, max två, grejer kunde jag åka. sen var det kört. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *