18.6 – om taco ajöss…

Nåväl. Det var inte bara Anders Svensson som fick vinka igår kväll. Dom var ytterligare tio (elva) gubbar som inte levde upp till förväntningarna. Men. Så blir det med pensionerade players; vad är medelåldern i vårt fotbollslandslag? En bit över trettio, gissar jag – utan att räkna efter.

Kul iaf var att det nästan kändes som gamla goda tider när vi satt ett hojtande gäng hemma hos oss och glodde. Det blev väl mindre hojt och mer glo ju längre in i matchen vi kom. Till slut var det mest sarkastiska kommentarer. Fast, sarkastisk = roligt, så vi skrattade rätt mycket också faktiskt!

En del av de supporterklädda var gruvligt mycket gulligare än vi andra…!

[till höger butternos men glada EmmaLi, till vänster stalkerbäbin Karla]

– familjen fotbollstok :)

PS. Tillägg i efterhand: Trist att ”mitt” Portugal åkte ut idag. Nu har jag inget lag kvar att hejja på…

8 svar på “18.6 – om taco ajöss…”

 1. Ungarna är ju nästan otäckt söta. Och säkert lika glada trots förlust. Jag såg inte matchen på grund av jobb men det verkar ju inte som om Sverige gjort sitt bästa.

  Apropå övervakning, som du kommenterade hos mig, så skulle jag inte ha något emot en kamera i fotbollskillarnas dusch, haha.

  Glöm det där sista förresten. Usch, så töntig jag är.

  Ha en trevlig midsommar med sambo/make (?) och lilla bebisen!

 2. Caroline: du har rätt! Karla gick å la sig klockan sju. Maali (min) en timme senare. sen snarkade dom sig igenom alltsammans. och var lika glada för det!

  ps. du är inte töntig. det var kul ;)

  tack detsamma ang midsommar förresten!

 3. Vill ha bilderna så klart. Känns som om att du har fler jag vill ha… Ska ta med mig usb nån dag. Kanke nästa gång jag "råkar" gå förbi ;-D

  PS Förlust hanteras bra med rosé i finglas! Eller? Tack så väldans för bästa fotbollsmatchen på länge!!!

 4. Karlamamman: foton finns för USB-överläggning! fast de är in en hejdlös oordning…

  Petra: alla kulörerna är mumsbitar!

  klart jag vördar :)

 5. Fotbollsintresset verkar vara en en röd tråd i er familj i dessa tider. Eller har den kanske svalnat nu när gulblå inte längre finns med? Jag tycker barnens munderingar är helt bedårande.

  Trots min kan-inget-om-fotboll-och-bryr-mig-inte-alls mentalitet, så springer min son med en matchtröja med Zlatans efternamn på ryggen. Och jag skrattar varje gång han ser fotboll på TV och letar upp sin matchtröja (ja, som svärfar köpt).

  Ang. hotellet i Alingsås. Jag tror nog att Jack Vreeswijk har alltid bokat upp sig just där, så vi splelar nog vårt första gig på en parkeringsplats i Göteborg.

 6. Kotteby: den röda tråden är fortfarande intakt. när sverige spelar tittar vi för spänningens skull, alla andra matcher ser vi för underhållningsvärdet! så, igår satt vi helt lama framför tv:n. likadant blir det väl ikväll. imorron däremot är vi tillbaka på banan igen!

  det blir nog lika bra drag på p-platsen gissar jag. har ni tryckt upp t-shirts etc? finns skivan i piratviken än?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *