13.6 – om veckans avsaknad av typ allt.

Tottes kommenterade gissning på bakfylla som skäl till icke-bloggning är inte bara fel, utan superfel…!

Nixpix.

Fyra dagars feber [med uppmätta 39,6 vid två tillfällen två olika dagar och samtliga andra mätningar strax över 39] har lätt varit jobbigast på länge. Idag är första dan jag är såpass ”pigg” att jag orkat flytta mig ur sovrummet.

Sjukdomen har haft fin tajming med tanke på vädret. Mindre fint dock att semesterledig familjemedarbetare tvingats hoppa in medan EmmaLi-pappan vaffat. Nu verkar det dessutom som att jag smittat älskade bäbin för hon har både igår och idag varit omåttligt lessen och ömtålig. Hon gråter för minsta lilla (obs, gråter – inte gnäller). Hon är känslig både fysiskt och psykiskt (lessen när man rör vid henne och skitskraj för plötsliga ljud). Från igår kväll har hon dessutom haft feber. Det kan ju vara nya tänder på sin väg, men eftersom de första som kom knappt gjorde några väsen av sig tror jag inte det är så enkelt.

Lycklig var hon iaf en kort stund…


…när hon fick vara längst i familjen!

Nu ska jag försöka sova!
Tjinixen!

PS. Gillar egentligen varken TV4 eller Peter Jidhe särskilt mycket, men det här är rätt kul!

2 svar på “13.6 – om veckans avsaknad av typ allt.”

  1. oh fy vad jobbigt, hoppas att febern släpper snart! ja när tänderna är på gång så kan dom ju få många olika reaktioner, visst atänder som elliot har fått så blev han jätte dålig, hög feber, hosta o snuvig, mendans en annan tand inte märks av..det är knas =)

    krya på er!

    kram

  2. Min vänner ni får krya på er :) Hopppas inte det va våran lantluft som orskade detta. Men vi hoppas ni blir friska snart :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *