Dagsens tips: med mikrofon behöver du inte gapa!

Jag blir så irriterad på orutinerade programledare som inte kan tygla sig och med nervös och gällt pipig stämma skriker i sin mick; ARE YOU READY!!? Jaja. Vi är redo. Och om vi inte skulle vara det peppar du rätt kasst.

Det verkar vara bra ljud i hallen annars. Har varit problematiskt vissa år att ljudanläggningen inte håller måttet?

Vad jag pratar om? Melodifestivalen såklart :)

PS. Perellis framträdande var tyvärr inte så bra. Rösten höll och lät bra som fan [såklart! hon är ju proffs!], men varenda steg hon tog kändes nervöst. Fick samma känsla som efter Martin Stenmarcks Las Vegas i Europafinalen; godkänt framträdande, men helt utan glädje.

tillägg: Luuk och bisittare har fel, rösta inte på de sämsta bidragen, rösta på dom som kan rösta på oss i finalen!

7 kommentarer Lägg till din
 1. Ååh va hon inte bra ?:( ahja får la hoppas att hon går vidare ändå, Själv så skippar jag melodiförefestivalen idag, för de är vissa låtar som inte går att lyssna på;)

 2. ja faktiskt. men hon är, som du skriver, ett proffs. så får verkligen hoppas hon har turen med sig! :) nu ska jag strax nana, blir en helg i danmark :) mys! kramar

 3. Vaddå…?

  "rösta på dom som kan rösta på oss i finalen!"

  Alla länder röstar i finalen. Oavsett om de är med eller inte.

 4. Jag tycker bara det är pimsamt att sveriges representant ser ut som en skräcködla/transvestit. Vi har haft långa samtal om hur hon lyckas med det, min sambo och jag. Eller vi pratade om det i 5 minuter i bilen hem från affärn iaf. (Jag har foglossningen från helvetet, och skulle dö om nån tvingade mig att gå för stt få mat).

  Och ang tidigare inlägg om sjukskor i strejk så är jag förvånad över att de inte gått ut i strejk låååångt tidigare, och hoppas de fortsätter strejka tills de får den lönen de är värda!

  Och ang senare inlägg, så är jagavundsjuk för att ni har altan att mysa på i sommar! Vill jag oxå ha! :)

 5. Sofie: Litauen var ju en upplevelse. och Tjeckien. Mattias höll på dom. undrar varför ;)

  frida och Rebecca: hon behöver inte vinna. trea vore perfekt.

  rosenblom: ja. men i semifinalen kunde bara länderna som hade bidrag med i just den delfinalen rösta. bra då att rösta med oss danmark och island som kan rösta på oss imorron. Kristian Luuk uppmuntrade "rösta på dom sämsta bidragen, höhö". det tycker jag var ostrategiskt korkat.

  Agge: jag är tydligen kärringen mot strömmen, men jag tycker Charlotte är vacker! och hon har en röst som är få förunnat.

  usch för foglossningar. det blir bättre. om inte förr så när barnet är fött! du behöver knappast mer smärta din stackare. att föda barn kommer bli som ett benbryt för dig!! :)

  jag står på mig och tycker strejk är kasst.

  altan is the räddning när det är för blåsigt/för långt till trädgården!

 6. Hon ÄR vacker. Under det där tranvestitsminket hon har börjat att envisas med. Och visst är det fascinerande med promgramlederskan? Jag och maken diskuterade samma fenomen. Inte skulle MånssonColt stå där som en gaphals? Och måhända att man inte är så bra programledare, men då kan man väl iaf engelska flytande? Eller iaf engelska?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *