Dagsens tips: lukta på blommorna!

Men akta dig för förrädiska djur som gömmer sig i bladverket. De kan både klias och stickas.

Vissa blommor doftar godare än andra. Och vissa djur är mer sticksiga än andra. T ex sniffar jag gärna på rosor och liljor. Och undviker bromsar. Och helst knott och mygg. Att rosor också kan stickas gills inte eftersom de inte kan flyga!

Ååh vad det är härligt med sommar!

3 kommentarer Lägg till din
  1. Jag ska lyda ditt råd.

    Men nu måste jag bara undra. Varför nosar?

    Det låter så gulligt och teddybjörn men jag har aldrig fattat riktigt.

    Nosa på och tack för nosning låter lite snusk! :P

  2. "nosar"? varför? tja. har hängt med länge. används lite som smurferna använder "smurfa". funkar alltså som allt från substantiv till adverb. utan att egentligen betyda nåt. när (b)loggen skulle få ett namn var det liksom självklart att bloggen skulle va mina nosar. föll sig helt naturligt liksom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *