19.5 – Bönen hörsammad! Oglamour

så det förslår fick jag i SVT:s Nip/Tuck-efterträdare John från Cincinnati. Som verkar hålla bra klass? Gårdagens inlägg fick härmed gehör och snabb uppföljning kan man säga :)

Och jupp. HBO såklart. Vilka annars?

5 kommentarer Lägg till din
 1. Vet inte vad som kommer bli kusligast med den kommande pappaledigheten: såpporna man tydligen ser, mammagruppen eller bloggandet?

  Får försöka leka med lilla Maali om det blir för läskigt tror jag…

 2. Det var på Gökboet vi var, grymt roligt och jag blev faktiskt lite impad över mig själv i vissa grenar. Haha! Man kan mer än man tror ;)

 3. Hur kunde jag missa det? Hade präntat in 19e maj i huvudet, men lyckades på något sätt missa ändå! Får ta och ladda ner det första avsnittet och se om det verkar lika bra som på reklamen.

  Jo visst, provet är mest ett datorskämt. På internetspråk kan "noob" översättas till "newbie", alltså nybörjare på svenska. Skrivs ofta "n00b" dessutom av någon anledning. Frekvent använt av teensen på chattar och sånt :) Läraren som rättade förstod tydligen inte heller :D

 4. nosen: skulle inte du måla om källarfönstren :D

  Otto: åh så trist. ibland hjälper det inte hur mycket man än ställer (väckar)klockan. jag tycker apselut du ska köpa hela första säsongen. den är jättejättebra. verkligen. eller så kan du slå huvet i väggen lite. det är också jättebra. :)

  sjukt kul det där provet. inte lika kul som gossip girl men nästan! [shitpomfrit vad jag inte hänger med. kan det vara för att jag inte är nåt chatande teen?]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *