1/2-årspresenter!

Jo, det är en halv månad sen! Men 1/2 passar ju för fint just idag!

Förutom spargris och fonderad slant från sin mormor, kläder från sin farmor och grymt uppskattad tuggsak från min ena bästis, fick den lilla halvåringen i både för- och efterhand faktiskt fler gåvor;

Mest arbetade paket kom från Stalkern! Hon hade pillat ihop en likadan verkligt fin och mest-rolig-personligast-i-världen body till EmmaLi som hon gjort till sin egen dotter. (Kanske finns det nån utan tjejbaciller som vill låna nästa vår? :)

Från gudföräldrarna i Lerum levererades i stor hast skojsigheter innehållande bedårande tuggbar mjukisbok [blir Maali-mammans nya älsklings; handlar om en katt] plus ny fräsch Kalikå Sjöhäst! Precis som anat, och som bilden visar, var gnistriga prassliga omslagspappret av cellofan mycket mer intressant och lekbart än både mjukbok och sjähäst…! Vi hoppas gifvetvis detta lättroade beteende håller i sig och ser fram emot en billig jul i år :)

Dundermycket TACK alla!

8 svar på “1/2-årspresenter!”

 1. Agge: tackar! [fast det är som sagt en halv månad sen hon blev en halvåring!]

  Stalkern: ja! å det var som vanligt najs på stormgatan, hoppas på lite tätare dejts nu framöver?

  Satu: vi firar varje månad, och vecka, och dag nästan! eftersom vi bara har ett barn har vi ork att vara sådär fjompiga :)

  Otto: länken funkade inte men jag snokade lite själv och fick fram det jag tror du menade! det är änna stor skillnad! [blev glad för din kredd! det känns som om du menade det? :)]

 2. OM jag menar!? Bah, jag säger/skriver aldrig någonting jag inte menar! Jättefint alltihoppla!

  Njae, bloggen fungerar strålande i Explorer också, men med min förförra design (den som hade små "blommor" högst upp och sken runt om) låg reklamen till vänster över kanten i Explorer, men centrerades i Opera och Firefox (om man nu inte tar bort den med Adblock eller Block content). Reklamen går inte att ta bort via något skript i kodmallarna, så den var tvungen att ligga kvar men renderades fel i Explorer som sagt. Därav varningen på sidan och på samma sätt får jag ut budskapet om att Explorer är värdelöst. Speciellt om man skriver någon slags enkel kod på min amatörnivå.

  Predikan, japps! :D

 3. Haha, ingen fara, bara jag får dispens från din bloggrespekt! :)

  Du verkligen MÅSTE kolla in andra filmen i första inlägget när du trycker på Clips-kategorin. Bland det roligaste jag sett! Skrattar så att jag kiknar varje gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *