Våra grannar har

utedass upptäckte jag idag.

utedass hos grannen!

Krävs inte bygglov för sånt?

Dessutom. Som lite bonus erbjuder jag: gissa detta inläggs koppling till mitt kvastlags spel idag.

Fräs.

4 kommentarer Lägg till din
  1. Sånt där brukar jag drömma mardrömmar om! Inte att grannarna har en toalett ute på gården, men att jag upptäcker att jag helt plötsligt sitter på toan helt öppet…

    Nu har jag läst dina kommentarer i mina språkpolisinlägg också :) Visst är det så att när man skriver uppsatser o dyl så använder man sig av ett visst sorts språk och när man skriver t ex blogginlägg använder man ett annat. Det behöver kanske inte handla om att man är språkanarkist, utan man anpassar helt enkelt språket efter situationen (som det så fint står i Skolverkets kursplaner…).

    Ha en bra kväll!

  2. Satu: man kan ju ha den bara för ettan?

    evans: jo, vem har inte det! att väggarna på toan viker ner sig som i en tecknad film ungefär? här slipper man oroa sig :)

    Petra: jo. och turligt nog är det buskar emellan våra tomter så att det skymmer lägligt. grannen flabbade förresten högt när jag hängde mig över staketet och oskyldigt frågade om de skaffat utedass. jag föreslog att de ju kunde använda den som planteringskärl eller så. istället för traktordäck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *