Vaknade bakis imorse

och kunde till min förundran inte förstå hur ett ynka glas Pinot Noir kunde ge sån hundtunga och huvudvärk. Men det är klart, är årets sammanlagda vin-intag ransonerat till 1 är det kanske förståeligt?!

Tillsammans med vinet mumsades bl a lamm på lokal i mycket glada och trevliga vänners lag. Det var väldans trevligt. Faktiskt alldeles oerhört trevligt! Både att få komma hemifrån, vara i vuxet sällskap (enbart) och att få umgås med en av bästaste vännerna för första gången på nästan sju månader utan barn! Vi hade försökt samla ett dubbelt så stort umgänge, men av olika planeriga och ekonomiska orsaker blidde det bara vi fyra. Sägas ska väl att även om stället vi gick till inte är särskilt lyxigt så är priserna – beroende på meny-val – höga alldeles för höga i förhållande till vad man får så jag kan trots att jag tycker det var väldigt tråkigt och i viss mån handlar om prioriteringar ;) förstå att de stannade hemma. *hoppas* Kanske hänkar nästa gång istället?

matchade :) 12 aprilKanske var det min bakfylletrötthet som gjorde att jag knappt hörde bäbin imorse och att maken därför [som vanligt!] ensam traskade upp, matade, bytte blöja och klädde på henne. Gissa asgarvet när vi alla tre möttes i korridoren mellan sovrummen; han med nyklädd bäbi, jag med yrvaken min!

Festligt omedveten matchning!

4 svar på “Vaknade bakis imorse”

  1. Orutin min vän… ;-) Ge mig/dig/oss lite mer tid så skall vi nog kunna öva upp oss nån dag. Attans synd att vi inte kunde hänka, men en annan dag. Grill på Morkulla en solig söndag kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *