Solig trädgård och

då bestämde "vi" att de sista frukträden skulle beskäras.

Tycker faktiskt det var en riktigt bra idé! Om jag får säga det själv…

:)
3 kommentarer Lägg till din
  1. Åh, beskära träd…denna ädla konst!:) Glad att vi slipper det i år. Gjorde två träd förra året. Peter LeMarc ja… jag har ingen aning om vad folk tycker om honom men jag gillar honom skarpt. Dock kan det kännas som att folk har ”glömt bort” honom lite. Hans akustiska skiva var ju hur bra som helst- älskar den. Men gillar många av hans andra skivor också. Kul att det finns fler som gillar honom:) kram

  2. nja. nu är det ju (som fotot visar) inte jag som är trädbeskäraren i familjen… fast vi gör det faktiskt varje år, och tidigare har jag minsann hjälpt till!

    håller med. förutom ”Hittegods” är tillbakablicksskivan den allra bästaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *